Λίβερπουλ: Η απίθανη ατάκα του Τζέραρντ στον Όουεν για την επιστροφή στο Ανφιλντ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στίβεν Τζέραρντ γνώρισε την αποθέωση στο «Άνφιλντ», όπου επέστρεψε ως αντίπαλος της Λίβερπουλ από τον πάγκο της Άστον Βίλα (1-0). Μετά το τέλος του αγώνα, ο άλλοτε συμπαίκτης του στους Reds, Μάικλ Όουεν, τον ρώτησε πώς ένιωσε ενθυμούμενος πως ο ίδιος μισούσε να παίζει εναντίον της Λίβερπουλ. Και τότε ο Τζέραρντ ξεστόμισε απίθανη ατάκα.
«Κι εγώ αν είχα παίξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μισούσα να επιστρέψω για να παίξω στο ‘Άνφιλντ’», τόνισε ο Τζέραρντ προκαλώντας τα γέλια στο πάνελ του Sky Sports.

Υπενθυμίζεται πως ενώ ο Τζέραρντ αφιέρωσε όλη την καριέρα του στη Λίβερπουλ, ο Όουεν έπαιξε μετά τους «κόκκινους» σε Ρεάλ, Νιούκαστλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Στόουκ.

«Πάντα θα είμαι οπαδός της Λίβερπουλ, αυτό είναι δεδομένο, αλλά είμαι σε ένα φανταστικό κλαμπ και προτεραιότητά μου είναι να βελτιώσω την Άστον Βίλα και να ανέβουμε στη βαθμολογία», πρόσθεσε ο Τζέραρντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X