Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ: Ο Γιαννίκης είχε να διαχειριστεί ματς… πόλο

Γιαννίκης: «Κρίμα να παίζονται αυτά τα ματς με αυτές τις συνθήκες»
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, η διαχείριση του προπονητή της ΑΕΚ στο παιχνίδι της Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς και είναι σχεδόν αδύνατον να γίνει οποιαδήποτε ανάλυση/κριτική για το αγωνιστικό πλάνο ενός προπονητή, σ’ ένα ματς που διεξήχθη σε μια απέραντη… λασπολίμνη. Η πραγματικότητα είναι πως ο Αργύρης Γιαννίκης είχε να διαχειριστεί χθες στην Τρίπολη ένα παιχνίδι… πόλο και όχι ένα ποδοσφαιρικό ματς. Είναι δεδομένο πως όλα όσα είχε σχεδιάσει και επί χάρτου και επί χόρτου πριν από το ματς, πήγαν… περίπατο ή για την ακρίβεια βούλιαξαν μέσα στα νερά και την λάσπη του αγωνιστικού χώρου.

Σίγουρα ήταν σωστή η επιλογή του τεχνικού της ΑΕΚ, να ξεκινήσει με βασικό τον έμπειρο από διαχείριση ειδικών συνθηκών, Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας. Επίσης πολύ σωστή η κίνηση του Γιαννίκη, να μετακινήσει περίπου στο ημίωρο του ματς, τον Άμραμπατ στον άξονα και δίπλα στον Αραούχο. Και αυτό διότι έτσι κι αλλιώς ο Μαροκινός έπαιζε συνεχώς από την αρχή του ματς, σ’ εκείνο το σημείο του γηπέδου.

Από τον πάγκο δεν είχε πολλές επιλογές για να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι. Και μ’ αυτές τις συνθήκες, ήταν αισθητή η απουσία του Καρίμ. Σωστή η αλλαγή νωρίς του Σιμάνσκι που δεν βοήθησε, σωστή και η σκέψη με την αλλαγή του Γέβτιτς, παρόλο που πρακτικά δεν βγήκε. Ίσως να έπρεπε να έχει μπει λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι ο Τάνκοβιτς αλλά και ο Λε Ταλέκ.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X