Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ που έπαιξαν στην Τρίπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κλήθηκε να παίξει σ’ ένα γήπεδο που ήταν για πόλο και όχι για ποδοσφαιρικό αγώνα και έχασε στην λάσπη δυο βαθμούς. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στην λασπομαχία της Τρίπολης

Παναγιώτης Τσιντώτας: Επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια σε αγώνα πρωταθλήματος και ήταν ο κορυφαίος της ΑΕΚ. Έκανε καθοριστικές αποκρούσεις στο ματς, ενώ ειδικά αυτή του 68ου λεπτού σε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ήταν εντυπωσιακή. Ενώ σ’ αυτές τις  εξαιρετικά δύσκολες, ειδικά για τερματοφύλακα συνθήκες του παιχνιδιού, ήταν απολύτως σταθερός, όσες φορές χρειάστηκε.

Κλεμάν Μισελέν: Έδωσε πολλές μάχες ο Γάλλος, αλλά έκανε και ορισμένες επιπόλαιες ενέργειες που θα μπορούσαν να στοιχίσουν. Γενικώς προσπάθησε και αυτός όπως και οι συμπαίκτες του, να μην πάρει κανένα ρίσκο με την μπάλα στα πόδια. Ανασταλτικά κέρδισε μονομαχίες αλλά με την μπάλα στα πόδια έκανε λάθη.

Όγκνιεν Βράνιες: Είχε και αυτός ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο. Πολλές μονομαχίες σε δύσκολες συνθήκες, βάζοντας πολλή δύναμη. Στο πρώτο ημίχρονο έκανε ένα λάθος στην μεσαία γραμμή, το οποίο θα μπορούσε να είχε στοιχίσει. Ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε κάποιες φάσεις.

Γιώργος Τζαβέλλας: Ο κορυφαίος από την τετράδα της άμυνας της ΑΕΚ. Δεν πήρε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού κανένα ρίσκο, καθάρισε σχεδόν όλες τις φάσεις στις οποίες είχε εμπλοκή και ήταν και σωστός με την μπάλα στα πόδια. Έχασε μια ευκαιρία να σκοράρει όταν το σουτ του απέκρουσε ο Τσιφτσής και έβαλε και ένα γκολ που σωστά ακυρώθηκε.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Πάλεψε πολύ και ο Ιρανός ακραίος μπακ από την πλευρά του. Στα ανασταλτικά του καθήκοντα ήταν σταθερός και κέρδισε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες. Δεν πήρε και αυτός καθόλου ρίσκο με την μπάλα στα πόδια, αλλά αυτό δεν τον βοήθησε να συμμετάσχει καθόλου στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Αντρέ Σιμόες: Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Πορτογάλο μέσο της ΑΕΚ που φαινόταν σαν να είναι παντού μέσα στο γήπεδο. Έκοψε άπειρες φάσεις, είχε κερδισμένες σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες και «κρατούσε» το κέντρο της ομάδας. Και με την μπάλα στα πόδια του, έκανε προσπάθειες, έστω και σ’ αυτόν τον αγωνιστικό χώρο, να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού

Ντάμιαν Σιμάνσκι: Δεν ήταν καλό ματς από τον Πολωνό χαφ. Έβγαλε μεν δυναμισμό, αλλά έκανε πολύ εύκολα λάθη. Ενώ έχασε και πολύ εύκολα, αρκετές μονομαχίες στην μεσαία γραμμή. Βοήθησε ελάχιστα.

Στίβεν Τσούμπερ: Γενικώς και τηρουμένων των συνθηκών, έκανε καλό ματς ο Ελβετός μεσοεπιθετικός. Και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είχε ορισμένες πολύ καλές εμπνεύσεις με την μπάλα στα πόδια του. Προσπάθησε πολύ, πάλεψε πολύ, δεν ήταν το ίδιο δημιουργικός στο δεύτερο ημίχρονο.

Πέτρος Μάνταλος: Έκανε καλό πρώτο ημίχρονο. Όσο μπορούσε, σ’ αυτόν τον αγωνιστικό χώρο, να φτιάξει το παιχνίδι της ΑΕΚ το έκανε. Πέρασε ορισμένες καλές μπαλιές προς την επίθεση, είχε και την ευκαιρία να σκοράρει με μια καλή προσπάθεια και σουτ έξω από την περιοχή. Δεν ήταν εξίσου καλός στο δεύτερο ημίχρονο.

Σέρχιο Αραούχο: Πάλεψε πολύ, έτρεξε πολύ και έδωσε πολλές μάχες ο Αργεντινός φορ. Ήταν προφανώς αδύνατον μέσα στον βούρκο να βάλει οποιαδήποτε τεχνική και κλάση και δεν κατάφερε να εκτελέσει σωστά, στις δυο φορές μέσα στο παιχνίδι που είχε την ευκαιρία να το κάνει.

Νορντίν Άμραμπατ: Ήταν από τους παίκτες της ΑΕΚ που έκαναν ίσως τα περισσότερα χιλιόμετρα στο παιχνίδι. Ήταν και αυτός που έχασε την καλύτερη ευκαιρία για την ΑΕΚ σ’ εκείνο το χαμένο του τετ α τετ στο πρώτο ημίχρονο. Άφησε πολλές φορές την θέση του για να κινηθεί σ’ όλους τους χώρους του γηπέδου. Και επίσης άφησε ανολοκλήρωτες καλές προσπάθειες που ο ίδιος έκανε.

Γέβχεν Σάκχοφ: Μπήκε στο γήπεδο στην θέση του Σιμάνσκι που δεν ήταν καλός. Είχε διάθεση, προσπάθησε να βοηθήσει αλλά δεν του βγήκε σχεδόν τίποτα απ’ όσα δοκίμασε. Κράτησε πάντως λίγο περισσότερο την μπάλα στην μεσαία γραμμή.

Ντάρκο Γέβτιτς: Τον έβαλε στο ματς ο Γιαννίκης για να δώσει περισσότερη δημιουργία στην ομάδα και καλύτερες εκτελέσεις στις στατικές φάσεις. Δεν κατάφερε να κάνει τίποτε από τα δυο. Εξαίρεση η φάση που ακυρώθηκε το γκολ του Τζαβέλλα.

Ντάμιαν Λε Ταλέκ: Μπήκε στο ματς στο 88ο λεπτό και έπαιξε συνολικά πέντε λεπτά. Με εξαίρεση μια αμυντική προσπάθεια, δεν πρόλαβε να κάνει κάτι άλλο στο παιχνίδι.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Ισχύει και για τον Σουηδό μεσοεπιθετικό, ότι και για τον Λε Ταλέκ. Μπήκε και αυτός δυο λεπτά πριν από το φινάλε και στο πεντάλεπτο που αγωνίστηκε δεν πρόλαβε να κάνει σχεδόν τίποτα.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X