Η ΑΕΚ κατέθεσε επίσημο αίτημα διακοπής του αγώνα στο γήπεδο-ντροπή της Τρίπολης! - Ο Καραντώνης είπε «μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο!»

Η ΑΕΚ κατέθεσε επίσημο αίτημα διακοπής του αγώνα στο γήπεδο-ντροπή της Τρίπολης! - Ο Καραντώνης είπε «μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο!»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ζήτησε επίσημα από τον Καραντώνη να διακοπεί το ματς στην Τρίπολη λόγω των καιρικών συνθηκών, αλλά ο διαιτητής είχε άλλη άποψη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κάνει το παιχνίδι της στον βούρκο της Τρίπολης, με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 και να αφήσει δύο βαθμούς στην Αρκαδία.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν ακραίες στην Τρίπολη, η βροχή ασταμάτητη και το γήπεδο ακατάλληλο για να παιχτεί ποδόσφαιρο, όπως φάνηκε και από την τηλεόραση.

Οι άνθρωποι της Ενωσης ζήτησαν από τον τραγικό Καραντώνη να διακόψει το παιχνίδι αν οι συνθήκες του αγωνιστικού χώρου στη διάρκεια του ματς δεν ευνοούσαν να παιχθεί ποδόσφαιρο.

Το θέμα ακαταλληλότητας του γηπέδου και επικινδυνότητας για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών το έθεσε ο Βασίλης Δημητριάδης στον Καραντώνη μόλις επέστρεψε από την προθέρμανση πριν αρχίσει το ματς και το επανέφερε επίσημα παρουσία φυσικά εκπροσώπου του Αστέρα και στο ημίχρονο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο μόνος υπεύθυνος για το αν θα αποφασίσει τη διεξαγωγή του αγώνα ή όχι είναι ο διαιτητής, με τον Καραντώνη να λέει στους ανθρώπους της ΑΕΚ πως το γήπεδο είναι βαρύ, αλλά μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο!

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X