Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ: «Δύσκολο ματς και απαιτούνται λύσεις - Ρυθμιστής ο Καραντώνης»

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ: «Δύσκολο ματς και απαιτούνται λύσεις - Ρυθμιστής ο Καραντώνης»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε έναν δύσκολο και βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής στην Τρίπολη, η ΑΕΚ στάθηκε καλά στο πρώτο μέρος και είχε τις στιγμές της για να πετύχει κάποιο τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ καλείται να προσέξει, να φτάσει στο γκολ και να φύγει από την Αρκαδία με ένα πολύτιμο διπλό.

Αξίζει να αναφερθεί η εχθρική διαιτησία (ξανά) του Καραντώνη, ο οποίος για ακόμα μια φορά, έδωσε πέναλτι κατά της ΑΕΚ, αλλά σωστά το VAR διόρθωσε το λάθος του διαιτητή από την Ημαθία. Ενώ, αρνήθηκε και κάρτα στον Μπαράλες για χτύπημα στον Τζαβέλλα. Από την άλλη όμως έδωσε κίτρινη στον Αμραμπατ σε μια φάση που ο εξτρέμ της Ενωσης δέχθηκε απανωτά μαρκαρίσματα για κάρτα.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο είναι δύσκολο να βρεις και φάση και γκολ. Και όποιος καταφέρει και το βρει θα πάρει μάλλον και το ματς. Το 4-2-3-1 δεν πήγαινε καλά με τα δεδομένα του αγώνα και ορθώς το άλλαξε ο Γιαννίκης σε 4-4-2 για να έχει κοντά στην περιοχή περισσότερους ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να απειλήσουν άμεσα. Μεσοαμυντικά για ακόμη ένα ματς η ΑΕΚ δίνει δικαιώματα και ρισκάρει με μπάλες κοντά στην περιοχή της. Κλειδί λοιπόν το γκολ και να θυμηθούμε το ότι η ΑΕΚ δεν έχει άλλους επιθετικούς. Άρα πρέπει να κατανείμει σωστά και τις δυνάμεις της στο ματς. Δύσκολο ματς για την ΑΕΚ και τον Γιαννίκη και απαιτούνται λύσεις και τρόπος να πάρει το ματς. Ο Καραντώνης στην πρώτη φάση του ματς έδωσε πέναλτι. Άσχετα αν το πήρε πίσω, δείχνει την προδιάθεση που υπάρχει εις βάρος της ΑΕΚ φέτος.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Για μπάλα και περίτεχνες ενέργειες ούτε λόγος. Το ματς πάει στη δύναμη και στην τύχη. Η ΑΕΚ στέκεται καλά, σε κακή μέρα ο Σιμάνσκι και ο Βράνιες μέχρι τώρα. Ο Καραντώνης ρυθμίζει το παιχνίδι αφήνοντας τον Μπαράλες να μοιράζει ξύλο ατιμώρητος, η ΑΕΚ πρέπει να γίνει πιο αποφασιστική στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: Αστείο να συζητήσουμε για ποδόσφαιρο σ’ αυτό τον αγωνιστικό χώρο με τέτοιες συνθήκες. Αστείο να συζητήσουμε επίσης πως ο Μπαράλες έβγαλε το πρώτο ημίχρονο χωρίς κάρτα. Η ΑΕΚ πάντως έχει πάρει δημιουργία, έστω και σ’ αυτό το τερέν από το Μάνταλο. Θα βρει φάση στο δεύτερο ημίχρονο και μπορεί να εκμεταλλευτεί και στατικές φάσεις. Και εννοείται δεν θα πρέπει να κάνει καθόλου λάθη στην άμυνα της .

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X