Το μομέντουμ οδηγεί στο 1.75

Το μομέντουμ οδηγεί στο 1.75

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Αγγλία και Ιταλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Αγγλία και Ιταλία.

Άρσεναλ – Σαουθάμπτον (17:00): «Αυτοκτονία» για την Άρσεναλ στο ματς του «Γκούντισον Παρκ» κόντρα στην Έβερτον και νέα βαθμολογική απώλεια. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους «Κανονιέρηδες» καθώς ο Όντεγκαρντ, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, την έβαλε μπροστά στο σκορ. Η επανάληψη βρήκε την ομάδα του Αρτέτα αρκετά πιο χαλαρή. Δεν πίστεψε ποτέ ότι θα δεχτεί δύο γκολ (78′ και 90+2′) από την προβληματική Έβερτον και τελικά θα χάσει το ματς μέσα από τα χέρια της. Δεύτερη σερί ήττα και η γκρίνια επανέρχεται για τον Αρτέτα. Δεν πείθει τους οπαδούς ότι μπορεί να «σηκώσει» την ομάδα του Βορείου Λονδίνου ψηλά. Η Άρσεναλ είναι 7η μετά από 15 αγωνιστικές κι έχει 22 βαθμούς. Αμφίβολος ο αναπληρωματικός -πλέον- κίπερ Λένο.

Άρσεναλ – Σαουθάμπτον (17:00): H Σαουθάμπτον αγνοεί τη νίκη εδώ και 4 αγωνιστικές και έχει υποχωρήσει αρκετά στη βαθμολογία. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία αυτή τη φορά κόντρα στην Μπράιτον στο ματς του περασμένου Σαββάτου στο Saint Mary’s. Άνοιξε το σκορ με γκολ του Μπόρχα στο 29′ όμως δεν καθάρισε το ματς μολονότι της δόθηκαν οι ευκαιρίες. Το πλήρωσε αφού δέχτηκε το γκολ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων. Είναι 16η στη βαθμολογία με 16 βαθμούς σε 15 αγώνες. Θέμα στη θέση του τερματοφύλακα αντιμετωπίζει η Σαουθάμπτον, αφού οι Μακάρθι και Φόστερ είναι τραυματίες. Ως εκ τούτου η ομάδα του Ραλφ Χάσενχουτλ, αποφάσισε να υπογράψει για ένα μήνα τον ελεύθερο Καμπαγιέρο για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Άρσεναλ – Σαουθάμπτον (17:00): Τον πρώτο λόγο στο ματς τον έχει η Άρσεναλ αν και η Σαουθάμπτον παραδοσιακά τη ζορίζει. Δεν μπλέκουμε με σημείο, για αυτό θα Πάμε στοίχημα με το Over 2,5 του 1.75 που μας προσφέρει το (Pamestoixima).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Ουντινέζε – Μίλαν (21:45): Δεν τα κατάφερε στην έδρα της Έμπολι την περασμένη αγωνιστική και ηττήθηκε με 3-1. Αυτό ήταν το 4ο διαδοχικό ματς που δεν κερδίζει. Μπήκε καλύτερα στο ματς και προηγήθηκε με τον Ντεουλοφέου στο 22′. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου, αλλά στο δεύτερο μέρος η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Δέχθηκε την ισοφάριση στο 49′, δεν πατούσε καλά στην άμυνα και η ανατροπή ήρθε στο 59′. Αναγκάστηκε να ανεβάσει τις γραμμές της και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 78′. Είναι χαμηλά στη βαθμολογία και θέλει να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις, αλλά δεν εκμεταλλεύεται την έδρα της. Έχει μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία εντός και σίγουρα πρέπει να βελτιωθεί.

Ουντινέζε – Μίλαν (21:45): Δεν τα κατάφερε κόντρα στην αδιάφορη Λίβερπουλ που παρατάχθηκε με αλλαγές και ηττήθηκε εντός έδρας με 1-2. Προηγήθηκε στο 28′ δίχως να είναι καλύτερη, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 36′ δίκαια. Η ανατροπή έγινε στο 55′ για το 1-2 και έδειχνε ότι δεν έχει ψυχολογία για να παλέψει για την ισοφάριση. Έτσι έμεινε εκτός Ευρώπης και πλέον θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στην μάχη του τίτλου. Είναι στην κορυφή της βαθμολογίας έπειτα από το 2-0 επί της Σαλερνιτάνα, όπου έβαλε δύο γκολ μέχρι το 18′ και έπειτα έκανε διαχείριση του αγώνα. Είναι στην κορυφή, μόλις ένα βαθμό μπροστά από την Ίντερ, 2 από τη Νάπολι και 4 από την Αταλάντα. Θα γίνει μεγάλη μάχη.

Ουντινέζε – Μίλαν (21:45): Η Ουντινέζε δεν είναι καλά τελευταία και δεν μπορεί να κερδίσει στην έδρα της εύκολα. Η Μίλαν είναι απογοητευμένη από αλλά και συγκεντρωμένη στην μάχη του τίτλου. Με τα θέματα που έχουν και οι δύο στην άμυνα δύσκολα δεν θα δούμε γκολ. Πάμε στοίχημα με το G/G σε απόδοση 1.80 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X