Δέλλας: «Ο Μπάγεβιτς ήθελε να με πάρει στον Ολυμπιακό – Το απωθημένο μου στην ΑΕΚ» (VIDEO)

Δέλλας: «Ο Μπάγεβιτς ήθελε να με πάρει στον Ολυμπιακό – Το απωθημένο μου στην ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η μεγάλη συνέντευξη του Τραϊανού Δέλλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη και ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Τραϊανός Δέλλας!

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, μίλησε στους Betarades απαντώντας σε διαφορετικές ερωτήσεις από τις συνηθισμένες. Αναφέρθηκε στο παράπονό του πως δεν μπόρεσε να πάρει ποτέ πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, όπως και στο απωθημένο του να παίξει σε ένα Μουντιάλ, κάτι που δεν κατάφερε ποτέ.

Για πάνω από μιάμιση ώρα μίλησε για το ποδοσφαιρικό του ταξίδι στην ΑΕΚ, το «σκηνικό» με τον Μάκη Ψωμιάδη και έναν αναπτήρα του… ΠΑΣΟΚ, αλλά και όταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήθελε να τον πάρει στον Ολυμπιακό. Μια μεταγραφή που εν τέλει δεν τελεσφόρησε.

«Το μοναδικό έτσι λάθος που δεν θα το έκανα πλέον ήταν εκείνο το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Ολυμπιακό που καθίσαμε όλοι κάτω για να διακοπεί το παιχνίδι», λέει αργότερα αναφερόμενος για το ματς του Γενάρη του 2001 για το Κύπελλο με τα «όργια» του Ποντίκη και της «παράγκας».

Μιλάει για την άδικη κόκκινη κάρτα που δέχθηκε απέναντι στον Εντόι, το «ντου» στην Τούμπα και το γεγονός πως οι παίκτες της ΑΕΚ βγήκαν στο γήπεδο για να τελειώσει ο αγώνας, τις εμπειρίες του στη Ρόμα, αλλά και με την Εθνική Ελλάδος.

Δείτε:

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

 

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X