Για την νίκη και το σερί η ΑΕΚ κόντρα στον Ηρακλή (17:00, Live σχολιασμός enwsi.gr)

Για την νίκη και το σερί η ΑΕΚ κόντρα στον Ηρακλή (17:00, Live σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Δύσκολη και επικίνδυνη έξοδος της ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ηρακλή (ΕRT Sports, ERTFLIX) στο Ιβανώφειο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Η «κιτρινόμαυροι» θέλουν να συνεχίσουν το σερί 3 νικών που τρέχουν στο πρωτάθλημα με ρεκόρ 5-4, απέναντι στην ομάδα του Ηρακλή που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 1-6.

Ο Στέφανος Δέδας θα έχει όλους τους διαθέσιμους παίκτες παρόντες καθώς μέσα στην εβδομάδα επέστρεψε και ο Νίκος Παππάς στις προπονήσεις. Στην ΑΕΚ θέλουν να εκμεταλλευτούν την καλή αγωνιστική κατάσταση που έχουν τον τελευταίο καιρό και να συνεχίσουν με νίκη την πορεία τους, για να πάνε στο ματς τελικό της Τρίτης απέναντι στην Φάλκο με ανεβασμένη ψυχολογία.

Στην αντίπερα όχθη ο Κώστας Μέξας αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς αμφίβολοι για το σημερινό ματς είναι οι Σκορδίλης, Αγραβάνης, Παπαδάκης και Σταματής που δεν έβγαλαν όλο το χθεσινό πρόγραμμα προπόνησης και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Διαιτητές στο αποψινό ματς, θα είναι οι διεθνείς, Ηλίας Κορομηλάς (Αττικής) και Βάσω Τσαρούχα (Αττικής), μαζί με τον Γιώργο Κατραχούρα (Κρήτης).

Σημαντικό να αναφέρουμε ότι σε όλα τα ματς της αγωνιστικής θα τιμηθεί η μνήμη του Στέφαν Γέλοβατς με όλους του παίκτες να έχουν στην πλάτη τους το όνομα του, ενώ και στο 13ο λεπτό όλων των αγώνων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο Σέρβο.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

 

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X