Η ΑΕΚάρα στην Τρίπολη για το διπλό... επιβίωσης κοντά στην κορυφή! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Το κανάλι του Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ στην Τρίπολη σήμερα με τον Αστέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται απόψε στην Τρίπολη.

Σήμερα (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Novasports Prime) η Ενωση αντιμετωπίζει τον Αστέρα στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για την 13η αγωνιστική της Super League που αποτελεί και την τελευταία του πρώτου γύρου.  Ο Δικέφαλος μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και θέλει να διευρύνει το σερί της στην Αρκαδία, απέναντι σε μία ομάδα που έχει ως στόχο να πλησιάσει στην πρώτη πεντάδα μετά από τα σκαμπανεβάσματα που είχε στα προηγούμενα ματς.

Η ΑΕΚ δεν έχει χάσει στα εννέα τελευταία παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας μάλιστα 7 νίκες και 2 ισοπαλίες. Οι δύο ισοπαλίες, πάντως, ήταν στα τρία τελευταία παιχνίδια του 2021.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Ο ομογενής προπονητής της ΑΕΚ δεν σκέφτεται να κάνει πολλές αλλαγές το Σάββατο, σε σχέση με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια εν τη απουσία του Στάνκοβιτς με το δίδυμο Βράνιες και Μήτογλου μπροστά του. Η άμυνα δεν φαίνεται πως θα αλλάξει ούτε στα άκρα με τους Μισελέν και Μοχαμάντι να παραμένουν στη θέση τους. Στον άξονα ο Σιμόες και ο Σιμάνσι είναι επίσης οι επικρατέστεροι.

Τέλος στην επίθεση αριστερά θα είναι ο Στίβεν Τσούμπερ, δεξιά ο Νόρντιν Αμραμπατ, με τον Λιβάι Γκαρσία να μένει εκτός αποστολής. Ο Πέτρος Μάνταλος θα είναι 10άρι και σέντερ φορ ο Αραούχο.

Το πλάνο του Αστέρα Τρίπολης

Στην αποστολή του Μίλαν Ράσταβατς συμπεριλήφθηκαν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, με τους Σίτο και Σανταφέ να παραμένουν εκτός. Αμφίβολοι για τους Αρκάδες είναι οι Τιλίκα και Καπίγια.

Η ενδεκάδα του Αστέραςα Τρίπολης αναμένεται να είναι: Τσιφτσής, Καρμόνα, Άλβαρες, Ατιένθα, Καστάνιο, Βαλιέντε, Μουνάφο, Κρέσπι, Σόνι, Ριέρα και Μπαράλες.

Ο διαιτητής του Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει κ. Καραντώνης (Ημαθίας), με βοηθούς τους κ.κ. Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), Σπυρόπουλο (Αν. Αττικής) και τέταρτο τον κ. Τσέτσιλα (Γρεβενών). Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Φωτιάς (Πέλλας) και Μπαλτάς (Αχαΐας).

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

 

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X