Φερστάπεν: «Η Red Bull είναι πιο αργή από τη Mercedes»

Φερστάπεν: «Η Red Bull είναι πιο αργή από τη Mercedes»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαξ Φερστάπεν παραδέχθηκε πως η Red Bull δεν είχε την ταχύτητα να ανταγωνιστεί τις Mercedes σε ρυθμό την Παρασκευή στο Άμπου Ντάμπι.

Ο τελευταίος αγώνας του 2021 για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 θα διεξαχθεί αυτό το τριήμερο, με τους Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν να είναι οι μεγάλοι διεκδικητές. Στο FP1 ο Ολλανδός της Red Bull Racing ήταν στην κορυφή της κατάταξης, ενώ στο FP2 ήταν η σειρά του Βρετανού της Mercedes να απαντήσει, έχοντας πολύ δυναμικό ρυθμό.

Μετά τη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών, ο Φερστάπεν ανέφερε στη μεικτή ζώνη πως λείπει η ταχύτητα από τηv RB16B: «Ακόμα μαθαίνουμε την πίστα και προσπαθούμε να κατανοήσουμε κάποια πράγματα. Ο ρυθμός μας στον έναν γύρο δεν ήταν καλός, δεν πήγε σύμφωνα με το πλάνο μας και υστερούμε πολύ σε απόδοση και ρυθμό. Αλλά πιστεύω πως στα μεγάλα stint είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Μπορεί η διαφορά στο FP2 ανάμεσα σε Φερστάπεν και Χάμιλτον να ήταν μεγαλύτερη από μισό δευτερόλεπτο, όμως ο Βρετανός πολυπρωταθλητής πιστεύει πως θα μειωθεί τις επόμενες ημέρες.

«Ο ρυθμός είναι ακόμα άγνωστος και πιστεύω πως θα είμαστε πάρα πολύ κοντά με τη Red Bull σε ρυθμό. Θα είναι σίγουρα όπως στους προηγούμενους αγώνες. Δεν νιώθω τόσο άσχημα με το μονοθέσιο. Ξεκίνησα καλά στην πρώτη περίοδο αλλά μετά έχασα την αίσθηση. Ξεκινήσαμε καλύτερα στη δεύτερη περίοδο με τις αλλαγές που κάναμε. Τώρα πρέπει να δούμε όλα τα δεδομένα και να βρούμε τα σημεία που μπορούμε να βελτιωθούμε. Συνεχώς αλλάζουν οι στόχοι μας», δήλωσε ο Χάμιλτον μετά το FP2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X