Διπλό στην Τρίπολη και μετά ας χαζέψουμε το φιλικό

Διπλό στην Τρίπολη και μετά ας χαζέψουμε το φιλικό
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για το ματς με τον Αστέρα και καθιερωμένο «φιλικό» της τελευταίας 19ετίας!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κόρνες, καπνογόνα, συνθήματα και η ψυχολογία στο ζενίθ μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μία νίκη που -όπως και αν ήρθε- είναι νίκη. Το έχω ξαναγράψει και δε θα διστάσω να το λέω, μέχρι να βρει επιτέλους η ομάδα τα πατήματά της, γιατί με τη δουλειά που γίνεται στα Σπάτα θα τα βρει, πως δε με νοιάζει αν παίζω χάλια, φτάνει μετά από κάθε ματς να έχουν μπει τρεις βαθμοί στο σακούλι.

Δεν έχει κανένα νόημα να παίζω καλά και να έχω απώλειες. Διότι μετά το πρόβλημα θα είναι ότι τα παιδιά «δεν κάνουν» και «δεν μπορούν». Τώρα όμως ξέρουμε ότι και «κάνουν» και «μπορούν» καλύτερα. Και επειδή κάποιοι θα τρέξετε να πείτε διάφορα, σας προλαβαίνω. Ναι χρειαζόμαστε ενίσχυση. Ναι πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον ένα χαφ που θα κάνει τη διαφορά. Όμως μέχρι να έρθει η πρώτη Ιανουαρίου, δεν έχει κανένα νόημα να λέμε ότι «πρέπει» να κάνουμε μεταγραφή. Διότι ακόμα και αν την κάνουμε, δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Οπότε; Οπότε ας κερδίσει η ΑΕΚ τον Αστέρα στην Τρίπολη, τον Ιωνικό στη Νίκαια την ερχόμενη Πέμπτη και τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ τη μεθεπόμενη Δευτέρα και μετά ανοίγουμε όσες κουβέντες γουστάρετε για τον ή τους παίκτες που πρέπει να φύγουν και να έρθουν.


Η ευκαιρία της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ το βράδυ του Σαββάτου έχει μία ευκαιρία μπροστά της. Να μειώσει τη διαφορά στους τρεις βαθμούς και να στείλει την όποια πίεση του αποτελέσματος στον Ολυμπιακό που θα υποδεχθεί στο καθιερωμένο φιλικό της τελευταίας 19ετίας! Ναι κύριοι! Από το 2002 έχει να κάνει διπλό η ομάδα του… Άρεως επί του Ολυμπιακού! Τότε που πήρε από την ΑΕΚ το πρωτάθλημα οι ερυθρόλευκοι στην ισοβαθμία.

Έκτοτε υποταγή, μέσα και έξω! Σε 21 ματς στο Φάληρο από τις 27 Ιανουαρίου του 2002 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ο ΟλυμπιακΆρης μετράει 18 ήττες και 3 ισοπαλίες, μία εκ των οποίων πέρσι την 23η αγωνιστική με τον Ολυμπιακό να είναι στο +14 από ΑΕΚ, Άρη και Πάοκ, οπότε δεν έτρεχε και τίποτα.

Θέλετε να το κάνουμε λίγο πιο… λύσσα το φιλικό της Κυριακής; Μόνο με γεγονότα όμως και όχι θεωρίες συνωμοσίας. Από το 2010, έχει το φίλα προσκείμενο στον Πειραιά σωματείο της Θεσσαλονίκης να το κερδίσει ανεξαρτήτου έδρας. Από τότε σε 23 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχουν ηττηθεί στους 17! Έξι «Χ» έχουν πανηγυρίσει στο Χαριλάου. Τόσες φορές τους επέτρεψαν να σηκώσουν κεφάλι.


Και να φανταστεί κανείς πως ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια έχει χάσει από ομάδες τύπου Απόλλωνα, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΛ και Πανιώνιο! Αυτά για να εμπεδώσει και ο πλέον αδαής πως παίζεται και το φετινό πρωτάθλημα. Άλλοι δίνουν φιλικά και άλλοι κανονικά παιχνίδια.

Το βράδυ του Σαββάτου στην Τρίπολη η ΑΕΚ θα παραταχθεί χωρίς τους Στάνκοβιτς, Ανσαριφάρντ και Γκαρσία. Δε θα είναι ένα καθόλου εύκολο ματς κόντρα σε μία ομάδα που έχει δύναμη, ταχύτητα και ένταση στη μεσαία της γραμμή και εκεί πρέπει να βρούνε τρόπο να αντεπεξέλθουν οι Σιμόες, Σιμάνσκι και Μάνταλος. Αν τα καταφέρουν η ΑΕΚ θα βρει γκολ.

Άλλωστε τα τελευταία χρόνια βρίσκει ακόμα και στα χειρότερά της να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει στην Τρίπολη. Το θέμα είναι να μην γίνουν τα αστεία λάθη που έγιναν με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα και να δουλέψουν όλοι σαν ομάδα. Όπως έκαναν στα Γιάννινα. Έτσι θα έρθει το «τρίποντο». Μόνο έτσι!

Ψάχνουν τρόπο να σε «χτυπήσουν»

Αν έχετε λίγο χρόνο να κάνετε ένα σεργιάνι από τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, θα δείτε πολλά και ενδιαφέροντα. Προσπαθούν καθημερινά να βρούνε τρόπο να υποβαθμίσουν την ΑΕΚ. Θέλετε με το γήπεδο; Θέλετε με το προπονητικό; Θέλετε με τις νίκες της;


Ασχολούνται με παίκτες, με τον Μελισσανίδη, με τους ρεπόρτερ και τι γράφουν όπου αυτοί εργάζονται. Μέσα από fake λογαριασμούς κάνουν «ντου» και βρίζουν και στοχοποιούν. Και δε μιλάμε για απλό κόσμο. Αυτός μπορεί να κάνει και να λέει ότι γουστάρει. Εδώ μιλάμε για στελέχη! Κάθε τι στην ώρα του όμως. Το κουβάρι έχει αρχίσει και ξετυλίγεται και θα γελάσουμε πολύ.

Έδειξε η ΑΕΚ το νέο γήπεδο στα Σπάτα, πετάχτηκαν να σχολιάσουν. Ποιοι; Αυτοί που τους έχει πάρει ο Κόκκαλης 12 στρέμματα από το Ρέντη! Έδειξε το γήπεδο και την υπογειοποίηση; Έτρεξαν να γράψουν την ανόθευτη αλήθεια τους! Ποιοι αυτοί που πέταξαν έξω τον Εθνικό, που δεν πληρώνουν αυτά που πρέπει στη ΓΓΑ, αυτοί που χρωστάνε το γήπεδο στις τράπεζες.

Και φανταστείτε είναι στο +6 και τα κάνουν αυτά. Φανταστείτε να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και να μειωθεί η διαφορά πριν το τέλος του χρόνου τι έχει να γίνει. Απλά φανταστείτε…

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X