Ατλέτικο Μαδρίτης: Προπονήθηκε κανονικά ο Σουάρες

Ατλέτικο Μαδρίτης: Προπονήθηκε κανονικά ο Σουάρες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμος για το Μαδριλένικο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στη Ρεάλ είναι ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Με το ντέρμπι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης να πλησιάζει η Ατλέτικο είδε τον Λουίς Σουάρεζ να προπονείται κανονικά, κάνοντας τη συμμετοχή του ακόμα πιο πιθανή. Ο Ουρουγουανός αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Πόρτο μεσοβδόμαδα, όμως οι εξετάσεις του ήταν καθαρές και δεν υπέστη θλάση, παρά τους αρχικούς φόβους.

Μάλιστα έβγαλε ολόκληρη την προπόνηση της Παρασκευής, θέτοντας το δίλημμα στον Σιμεόνε για το αν θα είναι αυτός ή ο Ματέους Κούνια παρτενέρ του Αντουάν Γκριζμάν.

Ωστόσο ο Τσόλο έχει να αντιμετωπίσει και άλλα προβλήματα, πέραν από αυτό του επιθετικού, αφού Χιμένεθ, Σάβιτς, Τρίπιερ και Βρσάλικο παραμένουν εκτός, βάζοντας ακόμα πιο δύσκολα στη λύση της εξίσωσης για την αμυντική γραμμή των «ροχιμπλάνκος».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X