Ραϊόλα: «Σίτι, Μπάγερν, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα οι πιθανοί προορισμοί για Χάλαντ»

Θέλει 115 εκατ. ευρώ για τον Χάαλαντ η Ντόρτμουντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έρλινγκ Χάλαντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ έως το 2024, ωστόσο το περασμένο καλοκαίρι θέλησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο, με τη Ρεάλ να ήταν ο πιο πιθανός προορισμός για εκείνον.

Ο γνωστός ατζέντης και εκπρόσωπος του Νορβηγού, Μίνο Ραϊόλα, μίλησε στο SPORT1 για το ενδεχόμενο να φύγει το φετινό καλοκαίρι, αποκαλύπτοντας ότι Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Ρεάλ είναι οι πιθανοί προορισμοί για τον 21χρονο. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα αποχώρησης στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

«Μπορεί και θα κάνει το επόμενο βήμα. Μπάγερν, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Σίτι αυτοί είναι οι μεγάλοι σύλλογοι στους οποίους μπορεί να πάει. Η Σίτι έχει κερδίσει το πρωτάθλημα πέντε φορές τα τελευταία χρόνια, πολύ περισσότερες από τη Γιουνάιτεντ. Όταν μετακομίσαμε στην Ντόρτμουντ, όλοι ξέραμε ότι το επόμενο βήμα θα γινόταν.

Ίσως αυτό το καλοκαίρι, ίσως το επόμενο καλοκαίρι. Αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Έρλινγκ να φύγει αυτό το καλοκαίρι. Θα δούμε. Θα πούμε στον σύλλογο ποια είναι η ιδέα μας και θα μας πουν τη δική τους, αλλά δεν θα ληφθεί απόφαση τον χειμώνα. Σίγουρα, μια μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι θα ήταν καλύτερη για αυτούς οικονομικά. Αλλά εξασφάλισαν την ευημερία του συλλόγου, των φιλάθλων, της ομάδας και την επιτυχία. Σέβομαι πολύ αυτή την απόφαση».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X