Κλοπ: «Ο Τζέραρντ δεν έχει ιδέα πώς θα νιώσει όταν βγει στο Ανφιλντ»

Κλοπ: «Ο Τζέραρντ δεν έχει ιδέα πώς θα νιώσει όταν βγει στο Ανφιλντ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Άστον Βίλα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Premier League αντιμετωπίζει το Σάββατο (11/12 17:00) η Λίβερπουλ.

Προπονητής των «χωριατών» είναι ο άλλοτε αρχηγός των «κόκκινων» Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος θέλει να βάλει τέλος στο αήττητο σερί που έχει η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ φέτος.

Ο Γερμανός προπονητής σε δηλώσεις που έκανε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον άλλοτε θρυλικό αρχηγό της Λίβερπουλ, ενώ στην συνέχεια των λεγομένων του τόνισε πως ο Τζέραρντ θα χάσει τα… λογικά μόλις μπει στο «Άνφιλντ».

«Είναι μια υπέροχη ιστορία. Είναι ένας έμπειρος προπονητής που κάνει τη δουλειά για λίγο διάστημα. Ξέρει πώς να προσεγγίζει τα παιχνίδια. Αλλά μάλλον δεν έχει ιδέα πώς θα νιώθει όταν θα βγει.

Είχα παρόμοιο συναίσθημα την πρώτη φορά που επέστρεψα στη Μάιντς. Ο Στίβι επιτρέπεται να πανηγυρίσει αν νικήσει, αλλά ελπίζω να μην έχει ευκαιρία. Ο Stevie είναι φίλος με όλους τους ανθρώπους που εργάζονται για την Λίβερπουλ. Δεν έχω ακούσει ποτέ αρνητική λέξη για αυτόν από τότε που είμαι εδώ. Θα έρθει εδώ και θέλει να κερδίσει το ματς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στις δηλώσεις του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X