Με το 4.50 σε οριακό ματς

Με το 4.50 σε οριακό ματς

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ιταλία και Αγγλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ιταλία και Αγγλία.

Serie A, Τζένοα – Σαμπντόρια (21:45): Ήξερε ότι έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στην Γιουβέντους και ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας. Δέχθηκε νωρίς το 1-0, μόλις στο 9ο λεπτό, προσπαθούσε να απειλήσει, αλλά δίχως αποτέλεσμα. Δέχθηκε το δεύτερο γκολ στο 82′ και το ματς τελείωσε εκεί οριστικά. Δεν κερδίζει σε 13 σερί ματς, είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ δεν σκοράρει σε τέσσερα σερί ματς. Έχει πολύ δουλειά μπροστά του ο Σεφτσένκο για να καταφέρει να κάνει ξανά την Τζένοα δυνατή και να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού. Θα παλέψει πολύ μέχρι τέλους για να παραμείνει στην κατηγορία. Έχει μόλις μια νίκη έπειτα από 16 αγωνιστικές και σίγουρα πρέπει να βρει τρόπο να συνέλθει.

Serie A, Τζένοα – Σαμπντόρια (21:45): Έκανε πολύ κακή εμφάνιση στο εντός έδρας με την Λάτσιο και ηττήθηκε εύκολα με 1-3. Όλα… στράβωσαν από νωρίς, όταν βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο 7′, αποσυντονίστηκε και δέχθηκε δεύτερο γκολ στο 17′ για το 0-2. Δεν είχε τρόπο να αντιδράσει και το παιχνίδι τελείωσε οριστικά στο 37′ με το 0-3. Στο δεύτερο έπεσε ο ρυθμός, έμειναν με δέκα παίκτες οι φιλοξενούμενοι, αλλά το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει απλά στο τέλος για το τελικό σκορ. Είναι χαμηλά στη βαθμολογία και πρέπει να το πάρει το παιχνίδι με την Τζένοα, που είναι άμεση αντίπαλος για την παραμονή. Στα 4/5 τελευταία εκτός ηττήθηκε και δέχθηκε από τρία γκολ σε κάθε ματς από αυτά. Πρέπει να βελτιωθεί σίγουρα.

Serie A, Τζένοα – Σαμπντόρια (21:45): Η Τζένοα είναι σε ελεύθερη πτώση και δεν σκοράρει καν. Είναι κομβικό το ματς τώρα όμως. Η Σαμπντόρια έχει πολλά θέματα στην άμυνα και ξέρει ότι δεν πρέπει να χάσει τώρα. Πάμε στοίχημα με το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.85 (Pamestoixima).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Premier League, Μπρέντφορντ – Γουότφορντ (22:00): Με εμφάνιση σαν αυτές του τρελού ξεκινήματος η Μπρέντφορντ άγγιξε ένα διπλό που χρειαζόταν πολύ, όμως εν τέλει δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή αφού η Λιντς απάντησε στο 90+5’ (2-2). Στις μέλισσες υπάρχει ένα άγχος, αφού έχουν μόλις μία νίκη σε οκτώ ματς και βαθμολογικά δεν τις λες και εξασφαλισμένες. Οι απουσίες έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διαχείριση του Φρανκ, που σε συνδυασμό με το φυσιολογικό άγχος που υπάρχει, είδε την εικόνα της ομάδας του να επηρεάζεται σημαντικά. Στην έδρα της, αν καταφέρει να ελέγξει τον ενθουσιασμό της, είναι συνήθως καλή. Ξέρει να τραβάει πίσω τις γραμμές της και να χτυπάει τον αντίπαλο με έξυπνο τρόπο. Η λογική λέει πως δεν θα αλλάξει στυλ παιχνιδιού, καθώς ξέρει πως η νίκη είναι σχεδόν must σε ένα τέτοιο ματς.

Premier League, Μπρέντφορντ – Γουότφορντ (22:00) : Κάπου χάθηκε η Γουότφορντ αλλά έχει δικαιολογία! Σε πρόγραμμα με Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ, Λέστερ, Τσέλσι και Σίτι πήρε τρεις βαθμούς (1-0-4)! Από αυτά, εκτός από την τρομερή (και λόγω εμφάνισης) νίκη κόντρα στους κόκκινους διαβόλους, θα μπορούσε να πάρει κάτι από όλα τα υπόλοιπα παιχνίδι, βάσει της εξέλιξής τους. Μόνο από την Τσέλσι έχασε «σβηστά» ουσιαστικά και η δουλειά του Ρανιέρι φαίνεται. Το ζήτημα είναι να φανεί και στα ματς όπου «πρέπει» να πάρει, γιατί στα υπόλοιπα ουσιαστικά δεν είχε κόστος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να δούμε έκπληξη από τον Ιταλό σε τακτικό επίπεδο, όμως η αλήθεια είναι πως και η κυκλοφορία της μπάλας έχει βελτιωθεί και πως δημιουργικά παράγει περισσότερο. Το ζήτημα είναι αν θα επιλέξει να παίξει ανοιχτά σε ένα ματς όπου η μπάλα θα… καίει.

Premier League, Μπρέντφορντ – Γουότφορντ (22:00): Το παιχνίδι είναι ντέρμπι. Το θέλουν και οι δύο, αφού βλέπουν ευκαιρία να ξεφύγουν από χαμηλά. Η Μπρέντφορντ για πρώτη φορά στη σεζόν νιώθει πίεση, ενώ έχει ενδιαφέρον πως θα παρουσιαστεί η Γουότφορντ σε ένα ματς όπου θέλει σίγουρα βαθμούς. Με το τρακ να αγγίζει κυρίως τις άμυνες, αξίζει ως βάση το G/G στο 1.73 (Novibet). Θεωρητικά το παιχνίδι θα έχει γκολ. Από εκεί και πέρα, θα κρατούσαμε το G/G και θα το συνδυάζαμε με τον άσο, στο 4.50, λόγω της έδρας και του ενθουσιασμού που βγάζουν στο Community οι παίκτες του Φρανκ.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X