Πελέ: «Θα μείνω μερικές ημέρες στο νοσοκομείο, μην ανησυχείτε»

Αλλάζει όνομα το Μαρακανά σε «Βασιλιάς Πελέ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πελέ θα παραμείνει για ακόμη μερικές ημέρες στο νοσοκομείο «Albert-Einstein» του Σάο Πάολο, προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων.

Την εξέλιξη αυτή γνωστοποίησε ο 81χρονος θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με ανάρτηση του στο Instagram.

«Σήμερα, ακολούθησα την τελευταία μου χημειοθεραπεία για το 2021. θα εκμεταλλευθώ την ευκαιρία, προκειμένου να κάνω μια νέα σειρά εξετάσεων, οπότε θα μείνω εδώ μερικές ημέρες. Μην ανησυχείτε, ετοιμάζομαι για τις γιορτές», έγραψε ο Πελέ, σχολιάζοντας μία φωτογραφία του στην οποία εμφανίζεται χαμογελαστός, στο κρεβάτι του νοσοκομείου, με υψωμένη την γροθιά του, όπως όταν πανηγύριζε τα γκολ του.

Το βράδυ της Τετάρτης προς την Πέμπτη, μια από τις κόρες του, η Κέλι Νασιμέντο, έγραψε, επίσης στο Instagram, ότι «ο πατέρας της θα μπορούσε να επιστρέψει στο σπίτι σε δύο ή τρεις ημέρες», προσθέτοντας πως «δεν υπάρχει καμία έκπληξη, ήταν προγραμματισμένο να εισαχθεί στο νοσοκομείο, είναι μέρος της θεραπείας».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X