Άρχισαν τα όργανα - Τιμωρήθηκαν οι διαιτητές για την ήττα του Προμηθέα από την ΑΕΚ!

Άρχισαν τα όργανα - Τιμωρήθηκαν οι διαιτητές για την ήττα του Προμηθέα από την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Εκτός ορισμών οι 3 διαιτητές του ΑΕΚ - Προμηθέας

Τα μηνύματα από την νέα διοίκηση της ΚΕΔ αλλά και της ΕΟΚ δεν είναι πολύ καλά σε αυτό το ξεκίνημα της θητείας τους και στρέφονται εναντίον της ΑΕΚ.

Οι τρεις διαιτητές που σφύριξαν τον αγώνα της Ένωσης με τον Προμηθέα, τιμωρήθηκαν από τον Πιτσίλκα και έμειναν εκτός ορισμών για την 10η αγωνιστική της Basket League. Το οξύμωρο στην όλη κατάσταση είναι ότι ο παρατηρητής του αγώνα δεν έβαλε στους Πουρσανίδη, Τζιοπάνο και Θεονά παραπεμπτικό βαθμό, δεν είχε λόγο και να το κάνει άλλωστε, αλλά με απόφαση της ΚΕΔ τιμωρήθηκαν.

Ο Ηλίας Ζούρος στην συνέντευξη τύπου, εξέφρασε τα παράπονα του για την διαιτησία λέγοντας μάλιστα ότι η ΑΕΚ έπαιξε πολύ δυνατά, στα όρια του κατς κάτι που φαίνεται να βρήκε σύμφωνο τον κύριο Πιτσίλκα, για να αναλάβει αυτός πρωτοβουλία.

Προφανώς πρέπει να θεωρείται τυχαίο ότι η ομάδα του Προμηθέα ανήκει στον νυν πρόεδρο της ΕΟΚ, ο οποίος μάλιστα στις πρώτες δηλώσεις του είχε πει ότι δεν θέλει να ξανακούσει παράπονα για την διαιτησία. Τα μηνύματα στάλθηκαν και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X