Ελληνας διαιτητής στο Ολυμπιακός-Αρης, αλλά... μούγκα τώρα ο Καρυπίδης!

Σύλλογος Ποντίων Φιλάθλων κατά Καρυπίδη για CAS και -6: «Ντρόπιασε δύο ιστορικούς συλλόγους»
Photo Credits: INTIME

Με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό ο Καρυπίδης... φώναζε για ξένους διαιτητές, όμως τώρα είναι όλα καλά που θα σφυρίξει το «ντέρμπι» με τον Ολυμπιακό ο Μανούχος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γελάει ο κόσμος ακόμη μία φορά με όσα συμβαίνουν στον… πλανήτη Αρη!

Η ΚΕΔ όρισε πρώτο διαιτητή, της αναμέτρησης του Αρη με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τον διαιτητή Μανούχο, όμως ο Θόδωρος Καρυπίδης, απ’ ότι φαίνεται δεν ενοχλήθηκε καθόλου.

Εκτός του Μανούχου, Ελληνες θα είναι και οι βοηθοί (Κωσταράς, Μεϊντάνας, 4ος Ζαμπάλας).

Στο VAR του… ντέρμπι θα βρίσκεται ο Ολλανδός, Γιόακιμ Κάμφιους.

Θυμίζουμε βέβαια, πως αυτό δεν ίσχυε και στις αναμετρήσεις του Αρη, με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, όπου είχαν φέρει… όλο τον κόσμο ανάποδα έτσι ώστε να σφυρίξουν τα παιχνίδια ξένοι διαιτητές.

Βέβαια, αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη, από τη στιγμή που έχουν φανεί ξεκάθαρα οι προθέσεις των «Κιτρινόμαυρων», οι οποίοι έχουν δηλώσει τον Καμαρά να εκτίσει την ποινή καρτών στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θυμίζουμε, πως ο εν λόγω παίκτης αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού για τον Αρη.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X