Με την έδρα στο 2.75

Με την έδρα στο 2.75

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Europa League.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Europa League.

Europa League, Νάπολι – Λέστερ (19:45): Δεν είναι σε καλή κατάσταση και υπέστη ήττα πισωγύρισμα από την Αταλάντα εντός έδρας με 2-3. Πλέον έπεσε από την κορυφή, είναι στην 3η θέση της Serie A και είδε την Αταλάντα να μειώνει στο -2. Σε ένα επικό ματς, βρέθηκε να χάνει στο 7ο μόλις λεπτό, της πήρε λίγο ώρα να συνέλθει αλλά το έκανε και ισοφάρισε στο 40′. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους έκανε την ανατροπή και έφτασε στο 2-1, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Το ματς ξέφυγε με τον ρυθμό να είναι τρελός και η Αταλάντα ισοφάρισε στο 66′. Έχασε την ψυχραιμία της, με την ανατροπή να γίνεται στο 71′ και παρότι πάλεψε δεν έσωσε ούτε τον βαθμό. Έχει μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία ματς και το πρόβλημα εντοπίζεται στην άμυνα. Το κενό του Κουλιμπαλί που τραυματίστηκε είναι εμφανέστατο. Με νίκη τώρα περνάει σίγουρα, μπορεί πρώτη, μπορεί δεύτερη. Με ισοπαλία λογικά μένει 3η. Είναι εντελώς ρευστός ο όμιλος.

Europa League, Νάπολι – Λέστερ (19:45): Δεν τα κατάφερε στην έδρα της Άστον Βίλα και ηττήθηκε με 2-1. Παρότι μπήκε καλύτερα και προηγήθηκε μόλις στο 14′, δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί. Στο 17′ ήρθε η ισοφάριση από τους «χωριάτες» με το παιχνίδι να έχει ρυθμό και την μπάλα να πάει πάνω κάτω. Η ανατροπή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 54′ και έχασε έδαφος ξανά στο πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να βρει σταθερότητα, ειδικά στην άμυνα. Στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ είναι στην κορυφή του ομίλου, αλλά είναι όλα ανοιχτά, καθώς είναι πρώτη με 8 βαθμούς και ακολουθούν Σπαρτάκ με 7, Νάπολι με 7 και Λέγκια με 6. Θα γίνει πανικός, αλλά για να είναι σίγουρη για την πρωτιά θέλει νίκη.

Europa League, Νάπολι – Λέστερ (19:45): Θα γίνει μάχη. Αμφότερες δεν πατάνε καλά στην άμυνα, αλλά γκολ βάζουν. Η Νάπολι θέλει νίκη για να περάσει σίγουρα, η Λέστερ θέλει διπλό για να πάρει την πρωτιά. Έτσι όπως παίζουν δύσκολα θα μείνει σε χαμηλό τέμπο το ματς. Πάμε στοίχημα με G/G & Over 2.5 σε απόδοση 2.00 (Pamestoixima).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Europa League, Σέλτικ – Μπέτις (22:00): Tα πάντα έχουν κριθεί στο γκρουπ, συνεπώς η τελευταία αγωνιστική δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Η Σέλτικ τερματίζει οριστικά στην 3η θέση, ενώ η Μπέτις συνεχίζει στην επόμενη φάση του Europa. 

Europa League, Σέλτικ – Μπέτις (22:00): Όλο το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα, εκεί όπου τρέχει ένα σερί τεσσάρων νικών και θέλει να καλύψει τη διαφορά από την κορυφή και τη Ρέιντζερς (-4). Στην Ευρώπη είχε εντελώς προβληματική παρουσία και δίκαια συνεχίζει στο Conference. Το τελευταίο φετινό ματς στο Europa αποτελεί ευκαιρία για ροτέισον. Άλλωστε ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Η Σέλτικ καλείται να δώσει 8 παιχνίδια μέχρι τις 2 Γενάρη συνεπώς τα τριήμερα που μεσολαβούν πριν από κάθε ματς θα είναι αρκετά πιεστικά. 

Europa League, Σέλτικ – Μπέτις (22:00): Την πέμπτη της σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και τρίτη στο πρωτάθλημα βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα στην έδρα της Μπαρτσελόνα (0-1) έφτασε η Μπέτις! Ο Πελεγκρίνι έχει καταφέρει πλέον να κάνει την ομάδα του αρκετά κυνική και αυτό την οδηγεί σε μία απόλυτα πετυχημένη μέχρι στιγμής χρονιά. Έτσι όπως είναι τα πράγματα όλο το βάρος πέφτει στο ματς με τη Σοσιεδάδ, καθώς έτσι όπως πηγαίνουν τα πράγματα στη La Liga, ενδέχεται να είναι καθοριστικό για τη μάχη του Champions League, όπου έχει μπει η Μπέτις. Ροτέισον περιμένουμε λοιπόν και από τον Χιλιανό, που άλλωστε το συνηθίζει όποτε βρίσκει την ευκαιρία.

Europa League, Σέλτικ – Μπέτις (22:00): Και οι δύο για τα δεδομένα τους βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Ειδικά η Μπέτις «πετάει», όμως το ενδιαφέρον είναι λογικό να βρίσκεται στο πρωτάθλημα. Για αυτό και δεν αποκλείεται να τις δούμε και τις δύο αγνώριστες. Ακόμη και τα συνδυαστικά τερμάτων βρίσκονται πολύ χαμηλά σε αποδόσεις. Έτσι, η μοναδική επιλογή που μου κάνει «κλικ» είναι ο άσσος. Λόγω έδρας αλλά και της ήττας (4-3) στο ροντέο της Ανδαλουσίας, στη Σέλτικ ίσως έχουν μια δόση έντασης έξτρα. Στο 2.75 (Novibet) η νίκη των Σκωτσέζων. 

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X