ΑΕΚ: Ξεχνάει την Ευρώπη, «στροφή» στο πρωτάθλημα

Εικόνες από το ΑΕΚ-Πέλιστερ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δίνει δύο σημαντικά παιχνίδια απέναντι σε Δούκα και Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νέα ήττα από την Καντέτεν δυσκόλεψε πλέον το έργο της ΑΕΚ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF European League.

Η «Ένωση» έμεινε στους 4 βαθμούς και την 5η θέση της βαθμολογίας, με τους Ελβετούς να μπαίνουν στην τετράδα.  Πλέον στις τέσσερις εναπομείναντες αγωνιστικές η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια καλείται να πάρει το λιγότερο δύο νίκες ενώ παράλληλα να περιμένει και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων.  Στις τάξεις του «Δικεφάλου» επικρατεί απογοήτευση καθώς βάσει της εικόνας της θα μπορούσε να είχε εξασφαλίσει περισσότερους βαθμούς ωστόσο αυτή την στιγμή δεν έχει τα περιθώρια για να σταθεί περισσότερο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Όλοι στην ΑΕΚ γνώριζαν εξ΄ αρχής το επίπεδο των αγώνων και πως κανένας αντίπαλος δεν είναι εύκολος. Η καλή ΑΕΚ ωστόσο έχει ακόμα κάθε δικαίωμα να ελπίζει πως θα βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση. Η διοργάνωση θα κάνει ένα μεγάλο διάλλειμα για δύο μήνες καθώς οι αγώνες ξεκινούν και πάλι στις 15 Φεβρουαρίου. Όταν έρθει η ώρα η ομάδα θα ασχοληθεί εκ νέου με την ευρωπαϊκή της πορεία ωστόσο αυτό που προέχει αυτή την στιγμή είναι το πρωτάθλημα όπου δίνει μέσα σε μια εβδομάδα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια.

Δούκας και μετά Ολυμπιακός

Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια στρέφει πλέον αποκλειστικά την προσοχή της στις εγχώριες διοργανώσεις έχοντας μπροστά της ένα δύσκολο πρόγραμμα που καλείται να βγάλει εις πέρας. Η αρχή γίνεται το Σάββατο όπου αντιμετωπίζει τον Δούκα εκτός έδρας με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της.

Παράλληλα ακολουθεί την Τετάρτη και το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο οποίο η ΑΕΚ χρειάζεται τη νίκη για πολλούς λόγους. Αρχικά για να εδραιωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας στον όμιλο της αλλά και για να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα κυριαρχίας σε όσους βιάστηκαν να την αμφισβητήσουν μετά την ισοπαλία του πρώτου γύρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X