ΑΕΚ Β': Τα εισιτήρια για το ματς με τα Χανιά στο Αιγάλεω

ΑΕΚ Β': Τα εισιτήρια για το ματς με τα Χανιά στο Αιγάλεω
Photo Credits: INTIME

Δείτε πως μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήριο για το ματς της ΑΕΚ Β' με τα Χανιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έβγαλε τι εισιτήριά της -μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας- για τον αγώνα Πρωταθλήματος Super League 2, ΑΕΚ Β’ – ΧΑΝΙΑ (Δημοτικό Γήπεδο Αιγάλεω «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης»), την Κυριακή 12/12 στις 14:45.

Οι αγορές των ηλεκτρονικών εισιτηρίων γίνονται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθούν μισή ώρα μετά την έναρξη του εκάστοτε αγώνα.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου από την ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr ή και τηλεφωνικά στο 2111981535, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster Hellas, το οποίο λειτουργεί Δευτέρα με Κυριακή 10:00-21:00 (εκτός αργιών), για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και ολοκληρώνονται κατά την έναρξη κάθε αγώνα.

Διευκρινήσεις για τα εισιτήρια

Δεν θα ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της πρώτης ομάδας.

Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2011), με προϋπόθεση οι συνοδοί των παιδιών άνω των 8 ετών να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού.

Τιμές εισιτηρίων

Θύρα 9: 10€ (Παιδικά 5€)

Δεν θα υπάρχει εκδοτήριο για πώληση εισιτηρίων.

-ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται τα παιδιά και οι έφηβοι από 4 έως και 17 ετών, για τα οποία απαιτείται βάσει πρωτοκόλλου πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης, ή βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών, ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα ή self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

– Οι ενήλικοι φίλαθλοι οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

– Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου (security) θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια (απλά ή κάρτες διαρκείας), πριν από την είσοδο στις θύρες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για όσους φιλάθλους έχουν αποθηκεύσει στο σύστημα την κάρτα τους (Visa ή Mastercard) και αντιμετώπισαν πρόβλημα στα προηγούμενα ματς, κατά την αγορά του εισιτηρίου τους, εξαιτίας μιας ρύθμισης που έχει γίνει για λόγους ασφαλείας, συνιστούμε να πάνε από το μενού στην κατηγορία «ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΜΟΥ» και να διαγράψουν οποιαδήποτε κάρτα είχαν αποθηκεύσει για τις πληρωμές τους. Στη συνέχεια μπορούν να προχωρήσουν κανονικά στην αγορά του εισιτηρίου τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X