Σεμπάστιαν Βασιλειάδης: Ο «εργάτης» που έχει στη λίστα της η ΑΕΚ!

Σεμπάστιαν Βασιλειάδης: Ο «εργάτης» που έχει στη λίστα της η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Το προφίλ του Σεμπάστιαν Βασιλειάδη που αρέσει στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εντονη φημολογία αναπτύχθηκε σχετικά με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Βασιλειάδη.

Του 24άχρονου κεντρικού χαφ της Αρμίνια Μπίλεφελντ, ο οποίος εδώ και μια τριετία είναι ιδιαιτέρως γνωστός στο γερμανικό ποδόσφαιρο. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν η πληροφορία ευσταθεί ή όχι, όμως το σίγουρο είναι πως ο ομογενής μέσος έχει στοιχεία που λείπουν γενικότερα από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως σχεδόν δύο χρόνια νωρίτερα ο νέος – τότε – προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Τζον Φαν’τ Σχιπ τον είχε συμπεριλάβει στις κλήσεις του ομοσπονδιακού μας συγκροτήματος.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απ’ την αρχή, για να προσπαθήσουμε να σας αποκρυπτογραφήσουμε τι ακριβώς παίκτης είναι ο Βασιλειάδης. Στη όψη μοιάζει περισσότερο με Ιρλανδό ή Σκωτσέζο μέσο, με έντονα τα… Κέλτικα χαρακτηριστικά του. Και στο στυλ ποδοσφαίρου του όμως, δεν απέχει πάρα πολύ από πολλές εκδοχές Ιρλάνδών ή Σκωτσέζων μέσων. Εξαιρετικός στο physical game, με πολλές δυνάμεις, αντοχή και καλό συγχρονισμός στα τάκλινγκ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X