Τα σενάρια για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων

Τα σενάρια για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων

Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr για τα παιχνίδια Αντβέρπ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Λίνκολν Ρεντ Ιμπς και μεγάλα δώρα για χιλιάδες νικητές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H αυλαία στους ομίλους του Europa League και του Conference League πέφτει σήμερα. Οι δύο ελληνικές ομάδες δίνουν καθοριστικής σημασίας παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στον 4ο όμιλο του Europa League, η οποία οδηγεί στα play off. Διεκδικεί και την πρώτη θέση, που δίνει απευθείας εισιτήριο για την φάση των «16». Για να τα καταφέρει πρέπει να κερδίσει σήμερα (19:55), στο Βέλγιο, την Αντβέρπ και παράλληλα να ηττηθεί η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στην Τουρκία, από τη Φενερμπαχτσέ.

Νίκη με μεγάλο σκορ κυνηγάει ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ισοβαθμεί με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στη δεύτερη θέση του 6ου ομίλου, που οδηγεί στα play off του Conference League. Στην τελευταία αγωνιστική υποδέχεται απόψε (22:00) στην Τούμπα τη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς. Η Σλόβαν αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κοπεγχάγη, η οποία έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση.

Αν η Σλόβαν δεν κερδίσει στην Κοπεγχάγη τότε με νίκη ο ΠΑΟΚ παίρνει τη δεύτερη θέση. Σε περίπτωση που νικήσουν και ο ΠΑΟΚ και η Σλόβαν τότε η δεύτερη θέση θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων και η ομάδα της Θεσσαλονίκης πρέπει να πετύχει τουλάχιστον 2 γκολ περισσότερα.

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών προσφέρει το Pamestoixima.gr για όλους τους αγώνες του Europa League και του Conference League.

Τα παιχνίδια του Europa League Αντβέρπ-Ολυμπιακός και Νάπολι-Λέστερ παίζονται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Πολλαπλά σκορ και τριάδα με ενισχυμένες αποδόσεις

Κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr θα βρείτε πολλαπλά σκορ και τριάδες για επιλεγμένα παιχνίδια με ενισχυμένες αποδόσεις.

Σήμερα προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 2-1, 2-2 και 0-2 για τον αγώνα Αντβέρπ-Ολυμπιακός και τα πολλαπλά σκορ 3-0, 1-1 και 0-1 για το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Λίνκολν Ρεντ Ιμπς.

Η τριάδα περιλαμβάνει τα Over 1,5 γκολ του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Αντβέρπ, τα Over 5,5 κόρνερ της Νάπολι στο ματς με τη Λέστερ και τη νίκη με μηδέν παθητικό του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς.

Έπαθλα αξίας άνω των 40.000 ευρώ μοίρασε το Weekly Fest

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και το Weekly Fest. Κάθε Δευτέρα διεκδικείτε μεγάλα δώρα με έως 16.416 νικητές κάθε εβδομάδα.

Η δεύτερη κλήρωση του Weekly Fest από το Pamestoixima.gr πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου και ανέδειξε 5.488 τυχερούς με συνολικά έπαθλα αξίας άνω των 40.000 ευρώ.

Η Δευτέρα είναι πλέον και επίσημα η αγαπημένη μέρα των παικτών του Pamestoixima.gr. Γιατί στο Weekly Fest κάθε ποντάρισμα μετράει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X