Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σάβατζ έκανε ντεμπούτο και ο πατέρας του σχολίαζε το ματς (VIDEO)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σάβατζ έκανε ντεμπούτο και ο πατέρας του σχολίαζε το ματς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που ο Τσάρλι Σάβατζ, πραγματοποιούσε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Γιουνάιτεντ, ο πατέρας του Ρόμπι σχολίαζε το ματς και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν πια στο δυναμικό τους τον γιο του Ρόμπι, τον Τσάρλι Σάβατζ, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης (08/12) πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Γιουνάιτεντ και μάλιστα σε αγώνα Champions League.

Ο 18χρονος αριστεροπόδαρος μέσος άρπαξε την ευκαιρία από τον Ραλφ Ράνγκνικ και μαζί με τον κολλητό του φίλο Ζιντάν Ίγκμπαλ κατέγραψαν τα πρώτα τους λεπτά με την πρώτη ομάδα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μπλάκμπερν, της Λέστερ, της Μπέρμιγχαμ, της Ντέρμπι Κάουντι αλλά και πατέρας του Τσάρλι, Ρόμπι, έκανε το σχόλιο του αγώνα για το BT Sport και είδε τον γιο του να φοράει για πρώτη φορά τη φανέλα της Γιουνάιτεντ στην πρώτη ομάδα, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του.

Ο Τσάρλι Σάβατζ είχε ξεπηδήσει από τα τμήματα υποδομής της Γιουνάιτεντ αλλά δεν κατάφερε ποτέ να φορέσει τη φανέλα της σε επίσημο ματς. Ωστόσο, εμφανώς συγκινημένος, είδε τον γιό του να πραγματοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα του όνειρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X