«Ντου» από χούλιγκαν με μαχαίρια στο τοπικό Αργολίδας!

«Ντου» από χούλιγκαν με μαχαίρια στο τοπικό Αργολίδας!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκηνές χάους στον αγώνα Παναργειακός-Αστέρας Δρεπάνου για το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αργολίδας.

Χούλιγκανς εισήλθαν στην κερκίδα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου και επιτέθηκαν σε φιλάθλους της ομάδας του Δρεπάνου οι οποίοι παρακολουθούσαν τον αγώνα, ενώ φέρονται να κινήθηκαν και κατά φιλάθλων του Παναργειακού, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος του Άργους.

Μάλιστα το blog “dikografies” κάνει λόγο ακόμα και για χρήση μαχαιριών, καθώς επίσης κροτίδων και βεγγαλικών. Από την επίθεση δύο άτομα τραυματίστηκαν, ο ένας μαχαιρώθηκε και ο άλλος έσπασε το πόδι του, ενώ οι πρωταγωνιστές που φορούσαν κουκούλες, διέφυγαν της σύλληψης.

Η ανακοίνωση του Παναργειακού αναφέρει:

“Η διοίκηση του Παναργειακού καταδικάζει τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ημίχρονο του αγώνα Παναργειακός – Αστέρας Δρεπανιακός από άτομα τα οποία εισήλθαν στην σκεπαστή κερκίδα του ΔΑΚ Άργους.

Τα άτομα αυτά ,που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους,δεν ήταν εξαρχής στο γήπεδο αλλά εκμεταλλεύτηκαν το κλείσιμο του εκδοτηρίου και επιτέθηκαν σε φιλάθλους του Δρεπάνου αλλά και σε φίλους του Παναργειακού που βρίσκονταν στην ίδια κερκίδα.

Ο Παναργειακός δηλώνει ότι άτομα με συμπεριφορές χουλιγκανισμού και τραμπουκισμού, δεν ανήκουν στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας και αποδεικνύεται αυτό από το γεγονός ότι δεν ήταν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν και να βοηθήσουν, αλλά εισήλθαν μόνο για φασαρία και αμέσως μετά αποχώρησαν.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη στη φιλοξενούμενη ομάδα του Δρεπάνου και στους φίλους αυτής όπως επίσης και στους δικούς μας φιλάθλους που βρίσκονταν στην συγκεκριμένη κερκίδα.

Σαν διοίκηση θέλαμε να ανταποδώσουμε την άψογη φιλοξενία που είχαμε στο πρώτο γύρο από την ομάδα του Αστέρα Δρεπάνου, αλλά δυστυχώς κάποιοι ανεγκέφαλοι, οχι φίλαθλοι του Παναργειακού, χάλασαν την εικόνα αυτή.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X