Σάλτσμπουργκ: Η πρώτη αυστριακή ομάδα που προκρίνεται μετά την Στουρμ Γκρατς το 2000!

Σάλτσμπουργκ: Η πρώτη αυστριακή ομάδα που προκρίνεται μετά την Στουρμ Γκρατς το 2000!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 1-0 επί της Σεβίλλης έστειλε τη Σάλτσμπουργκ για πρώτη φορά στην ιστορία της στη φάση των «16» του Champions League, με την παρέα του Οκαφόρ να τερματίζει στη 2η θέση του 7ου ομίλου πίσω από τη Λιλ.

Εκτός του ιστορικού του θέματος λόγω της πρωτιάς του συλλόγου, αξίζει να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η δεύτερη παρουσία ομάδας από την Αυστρία στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Για να βρει κανείς την προηγούμενη, πρέπει να πάει πίσω στη σεζόν 2000/01 και τα απίθανα κατορθώματα της Στουρμ Γκρατς, που παρότι είχε ηττηθεί δύο φορές με 5-0 σε όμιλο με Ρέιντζερς, Γαλατάσαραϊ και Μονακό, είχε βγει πρώτη χάρη στο 3/3 εντός έδρας!

Τότε, ο επόμενος γύρος είχε και πάλι ομίλους, με την Στουρμ να τυχαίνει με Βαλένθια, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και… Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα είχε νικήσει μέσα-έξω (2-0, 2-1).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X