Champions League: Στην κορυφή η Γιουβέντους, ισοπαλία - σοκ για την Τσέλσι στη Ρωσία

Champions League: Στην κορυφή η Γιουβέντους, ισοπαλία - σοκ για την Τσέλσι στη Ρωσία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίστηκε η έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Στην Αγία Πετρούπολη, η Ζενίτ υποδέχθηκε την Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να προηγούνται μέχρι τις καθυστερήσεις αλλά τους Ρώσους να ισοφαρίζουν με τον Οζντόεφ στο 94ο λεπτό.

Οι Αγγλοι προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Βέρνερ όμως η Ζενίτ πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-1 χάρη σε τέρματα των Κλαουντίνιο και Αζμούν στο 38ο και το 41ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Τούχελ ισοφάρισε με τον Λουκάκου στο 62ο λεπτό και βρήκε το γκολ της ανατροπής με τον Βέρνερ στο 85ο λεπτό. Ολα έδειχναν ότι η Τσέλσι θα βρεθεί στην κορυφή αλλά το γκολ του Οζντόεφ της χάλασε τα σχέδια. Με αυτή τη νίκη, η Τσέλσι τερμάτισε στην δεύτερη θέση του ομίλου, ενώ η Ζενίτ θα συνεχίσει στο Europa League.

Στο Τορίνο, η Γιουβέντους φιλοξένησε την Μάλμε και πήρε τη νίκη με 1-0. Το γκολ πέτυχε ο Μόιζε Κεν στο 18ο λεπτό με αυτή τη νίκη να την οδηγεί στην πρώτη θέση του ομίλου, εκμεταλλευόμενη το δώρο της Ζενίτ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X