Ασταμάτητη η βοήθεια και για τον Ολυμπιακό Β' - Αμφισβητούμενο οφσάιντ τον έσωσε από την ήττα από τον ΑΟΤ (VIDEO)

Ασταμάτητη η βοήθεια και για τον Ολυμπιακό Β' - Αμφισβητούμενο οφσάιντ τον έσωσε από την ήττα από τον ΑΟΤ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Χάρη» σε ένα αμφισβητούμενο γκολ του ΑΟ Τρικάλων που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ο Ολυμπιακός Β΄ κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στα Τρίκαλα (0-0).

Ο Ολυμπιακός Β΄ αναδείχθηκε ισόπαλος με τον ΑΟ Τρικάλων εκτός έδρας. Σε ένα ματς που έγινε σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, η δεύτερη ομάδα των ερυθρόλευκων κατάφερε να φύγει με τον βαθμό, «χάρη» σε ένα αμφισβητούμενο γκολ του ΑΟ Τρικάλων με τον Παράδες.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως και μάλιστα έχασαν και ορισμένες μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν καλή παρουσία στο πρώτο μέρος του αγώνα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να απειλήσουν αρκετά την εστία του Σεντουριόν.


Αντίθετα, την πρώτη σημαντική φάση στον αγώνα την είχε ο ΑΟ Τρικάλων. Στο 10ο λεπτό του αγώνα ο Πέλκας βγήκε σε ευνοϊκή θέση, έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε ο Στουρνάρας. Εννιά λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι με σουτ του Μαρίνου από κοντά έκαναν την πρώτη τους ευκαιρία.

Κάπως έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε, χωρίς καμία από τις δύο ομάδες να έχει την μεγάλη φάση. Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους του αγώνα, τα Τρίκαλα έφτασαν κοντά στο γκολ, με την κεφαλιά του Ευθυμίου να περνάει ελάχιστα άουτ.


Στο 66ο λεπτό του αγώνα, ο Παρέδες σκόραρε, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ, σε μια φάση που ήταν αμφισβητούμενη.

Η επόμενη μεγάλη στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 84΄, όταν ο Κουσκουνάς από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, έστειλε την μπάλα λίγο άουτ

Τρίκαλα (Αμπέντε): Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Νιάρος, Παρέδες, Ριζογιάνης, Ρεκίν, Μπαξεβάνος, Κουσκουνάς, Πέλκας (62′ Αουντίνο), Ευθυμίου και Χειρίτραντας (62′ Ελευθεριάδης).

Ολυμπιακός Β’ (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (73′ Τσέλιος), Νίκολιτς, Μαρίνος (66′ Κίτσος), Βοΐλης, Ντόη και Κωστή.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X