«Φλέγεται» από κορωνοϊό η Τότεναμ: Εφτασε τα 13 κρούσματα!

«Ανοικτός» να αναλάβει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κόντε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντόνιο Κόντε ενημέρωσε ότι 8 μέλη της πρώτης ομάδες και 5 μέλη του προπονητικού τιμ βρέθηκαν θετικά στον Covid-19.

Κάθε ώρα που περνάει η Τότεναμ ανακοινώνει όλο και περισσότερα κρούσματα εντός των τειχών της και η κατάσταση γίνει πολύ δύσκολη: «Η κατάσταση με κάνει πολύ ανήσυχο επειδή τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Υπάρχει μεγάλη διασπορά μέσα στην ομάδα. Είμαστε λίγο φοβισμένοι αυτή την ώρα, διότι δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο», ήταν τα λόγια του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος ανακοίνωσε πως 8 παίκτες της πρώτης ομάδας και 5 μέλη του τεχνικού επιτελείου βρέθηκαν θετικά στον Covid-19.

Ως εκ τούτου η εντός έδρας αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής του Conference League απέναντι στην Ρεν βρίσκεται στον αέρα, αφού κανείς δεν γνωρίζει πόσους διαθέσιμους παίκτες θα έχουν τα σπιρούνια, που κινδυνεύουν να μείνουν πρόωρα εκτός Ευρώπης, αφού μία αγωνιστική πριν το τέλος ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση του ομίλου με την Φίτεσε (αμφότερες με 7 βαθμούς).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X