Λαπόρτα: «Είμαι σίγουρος ότι θα νικήσουμε την Μπάγερν και θα περάσουμε στην επόμενη φάση»

Λαπόρτα: «Ο Μπαρτομέου, τώρα καταλαβαίνει την καταστροφή που προκάλεσε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται από την Μπάγερν στην «Αλιάνζ Αρίνα» (08/12, 22:00,  COSMOTE SPORT 2HD), και στόχος της είναι αποκλειστικά το τρίποντο, ειδάλλως κινδυνεύει με αποκλεισμό από τους ομίλους για πρώτη φορά μετά το 2000.

Εναλλακτικά, θα εξασφαλίσει την πρόκριση σε περίπτωση που η Ντινάμο Κιέβου, δεν επιτρέψει στη Μπενφίκα να πάρει το τρίποντο.

Ωστόσο, ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» Τζουάν Λαπόρτα, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποψινό ματς κόντρα στους Βαυαρούς, τονίζοντας πως στο τέλος η ομάδα του θα καταφέρει να βρεθεί στους «16» του Champions League.

«Η Μπάρτσα είναι ένας σύλλογος με μεγάλη καριέρα και ιστορία. Είμαι σίγουρος ότι θα προκριθούμε. Το παιχνίδι με την Μπάγερν είναι ένα από τα αυτά που μπορούμε να δείξουμε την περηφάνια μας και να δείξουμε ποιοι είμαστε. Οι παίκτες θα είναι περήφανοι. Αν και ο καιρός δεν είναι ο καταλληλότερος για ποδόσφαιρο, αυτό δεν πρόκειται να αποτελέσει δικαιολογία για την Μπαρτσελόνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X