Αρναούτογλου: «Σοβαρή επιδείνωση του καιρού την Παρασκευή και το Σάββατο»

Ερχεται η κακοκαιρία «Λέανδρος»: Ισχυρό ψύχος και πολικές θερμοκρασίες (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για επικείμενη πολύ σοβαρή φαίνεται η επιδείνωση του καιρού από την ερχόμενη Παρασκευή κάνει λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτηση του στο Facebook.

Όπως αναφέρει τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δείχνουν επιδείνωση κατά τη διάρκεια της Παρασκευής και κυρίως το Σάββατο, «στις περισσότερες περιοχές της χώρας με σφοδρούς κατά τόπους ανέμους και σε θάλασσα και σε ξηρά αλλά και με βροχές και καταιγίδες προς το παρόν απρόβλεπτης έντασης και διάρκειας αλλά εν δυνάμει επικίνδυνες».

Δείτε την ανάρτησή του

«Προσοχή!

Πολύ σοβαρή φαίνεται η επιδείνωση του καιρού, σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, κατά τη διάρκεια της Παρασκευής και ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, στις περισσότερες περιοχές της χώρας με σφοδρούς κατά τόπους ανέμους και σε θάλασσα και σε ξηρά αλλά και με βροχές και καταιγίδες προς το παρόν απρόβλεπτης έντασης και διάρκειας αλλά εν δυνάμει επικίνδυνες!
Λεπτομέρειες στα δελτία καιρού της ΕΡΤ 3 στις 16:45 και 22:45 και για ότι νεότερο στη σελίδα μου στο facebook..»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X