Όταν ο Τζέραρντ... ξέρανε τον Ολυμπιακό (VIDEO)

Όταν ο Τζέραρντ... ξέρανε τον Ολυμπιακό (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα ομορφότερα γκολ της σπουδαίας του καριέρας πέτυχε σαν σήμερα πριν από 17 χρόνια κόντρα στον Ολυμπιακό ο Στίβεν Τζέραρντ, με τη Λίβερπουλ να κάνει μία μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Ολυμπιακό (3-1) και να παίρνει εκείνη το εισιτήριο για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ημερολόγιο έδειχνε 8 Δεκεμβρίου του 2004. Ο Ολυμπιακός ταξίδευε στην Αγγλία και το Λίβερπουλ, για να αντιμετωπίσει στο «Άνφιλντ» τους «κόκκινους», για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την πρόκριση τους στην φάση των «16».

Πριν την συμπλήρωση μισής ώρας και πιο συγκεκριμένα στο 27΄, οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο σκορ χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ριβάλντο. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ, προκειμένου να πάρει την πρόκριση της στην επόμενη φάση ήθελε νίκη, με διαφορά τουλάχιστον δύο γκολ.

Στην επανάληψη η Λίβερπουλ ισοφάρισε στο 47΄με τέρμα του Σιναμά Πογκόλ. Μέχρι το 80΄ του αγώνα, ο Ολυμπιακός είχε στα χέρια του το εισιτήριο για την φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ωστόσο ένα πεντάλεπτο ήταν αρκετό για να φέρει τα πάνω – κάτω.

Ο Μίλερ στο 81΄ έκανε το 2-1, ενώ στο 86΄ ο Τζέραρντ με ένα απίστευτο σουτ έκανε το 3-1. Με το αποτέλεσμα αυτό η Λίβερπουλ κατέλαβε την 2η θέση, έχοντας δύο βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Λα Κορούνια (12 έναντι 10), ενώ μετά από πέντε μήνες ήταν αυτή που κατέκτησε το τρόπαιο στον αλήστου μνήμης τελικός της Κωνσταντινούπολης απέναντι στη Μίλαν.

Αντίθετα ο Ολυμπιακός, ο οποίος ισοβάθμισε με την Λίβερπουλ κατέλαβε την τρίτη θέση και συνέχισε την ευρωπαϊκή του πορεία στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Ράφα Μπενίτεθ): Κέρκλαντ, Φίναν (Χοσέμι 85′), Χίπια, Κάραχερ, Ρίσε, Τραορέ (Σιναμά Πονγκόλ 46′), Τσάμπι Αλόνσο, Τζέραρντ, Κιούελ, Μπάρος (Μέλορ 78′).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Νικοπολίδης, Βενετίδης (Μάριτς 84′), Σούρερ, Ανατολάκης, Πάντος, Καφές, Στολτίδης, Γεωργιάδης (Ρέζιτς 70′), Τζόρτζεβιτς, Ριβάλντο, Τζιοβάνι (Οκκάς 87′).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X