Δέλλας: «Λάθος που πέσαμε κάτω με τον Ολυμπιακό το 2001 στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)

Δέλλας: «Λάθος που πέσαμε κάτω με τον Ολυμπιακό το 2001 στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη για τη καριέρα και τη ζωή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια πολύ μεγάλη και ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Τραϊανός Δέλλας!

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, μίλησε στους Betarades απαντώντας σε διαφορετικές ερωτήσεις από τις συνηθισμένες. Αναφέρθηκε στο παράπονό του πως δεν μπόρεσε να πάρει ποτέ πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, όπως και στο απωθημένο του να παίξει σε ένα Μουντιάλ, κάτι που δεν κατάφερε ποτέ.

«Το μοναδικό έτσι λάθος που δεν θα το έκανα πλέον ήταν εκείνο το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Ολυμπιακό που καθίσαμε όλοι κάτω για να διακοπεί το παιχνίδι», λέει αργότερα αναφερόμενος για το ματς του Γενάρη του 2001 για το Κύπελλο με τα «όργια» του Ποντίκη και της «παράγκας».

Μιλάει για την άδικη κόκκινη κάρτα που δέχθηκε απέναντι στον Εντόι, το «ντου» στην Τούμπα και το γεγονός πως οι παίκτες της ΑΕΚ βγήκαν στο γήπεδο για να τελειώσει ο αγώνας, για τον «γάμο» με τον Αρη που δεν τελεσφόρησε ποτέ μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, ενώ λέει και ένα ανέκδοτο για τον… εαυτό του.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Τραϊανού Δέλλα βγαίνει σε λίγες ημέρες.

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X