Αντσελότι: «Eχουμε μεγάλη εμπειρία - Στόχος μας είναι να φτάσουμε ως το τέλος»

Στέλνουν τον Αντσελότι στον πάγκο της Μπόκα Τζούνιορς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ικανοποιημένος από την πρόκριση στους «16» του Champions League και την πρώτη θέση στον όμιλο, εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι, μετά την εντός έδρας νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Ιντερ με 2-0.

«Μου άρεσε πολύ η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Η ατομική ικανότητα είναι πολύ υψηλή, όπως φάνηκε και στο ματς από την απόδοση των Αλάμπα και Μιλιτάο», σχολίασε ο Ιταλός προπονητής και συνέχισε:

«Δεχόμαστε λιγότερα γκολ απ΄ ότι στην αρχή της χρονιάς. Δεν θέλω να ζητήσω περισσότερα, μερικές φορές δεν πατάμε αρκετά ψηλά, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε καλά και παίζουμε με άνεση. Μερικές φορές πρέπει να κατεβούμε και να αμυνθούμε στην περιοχή μας, δεν είναι πολύ αισθητικό, αλλά λειτουργεί καλά. Δεν είμαστε η πιο… έντονη ομάδα στην άμυνα, αλλά ξέρουμε να αμυνόμαστε, έχουμε μεγάλη εμπειρία. Ο στόχος μας, είναι να πάμε μέχρι το τέλος, όχι απλώς να προκριθούμε στους 16».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X