Ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης στη λίστα της ΑΕΚ - Με έγκριση Γιαννίκη

Ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης στη λίστα της ΑΕΚ - Με έγκριση Γιαννίκη
Photo Credits: INTIME

Ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ - Ολο το ρεπορτάζ στο enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης!

Ο Ελληνας διεθνής μέσος της Αρμίνια Μπίλεφελντ,σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιους για την ενίσχυση του άξονα της Ενωσης.

Ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης έχει ύψος 1.77μ. και είναι επιτελικός και αμυντικός μέσος και μετρά συνολικά σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα 36 παιχνίδια, ενώ έχει συμβόλαιο με την Αρμίνια.

Εχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Γερμανία και έχει την έγκριση και του Αργύρη Γιαννίκη, καθώς αμφότεροι είναι θιασώτες της γερμανικής σχολής ποδοσφαίρου.

Η ΑΕΚ έχει ανάγκη από χαφ επιπέδου που θα την ανεβάσει επίπεδο και ο Βασιλειάδης μπήκε στη λίστα της. Υπάρχει μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπο του και με δεδομένο ότι έχει συμβόλαιο με την Αρμίνια δεν αποκλείεται να γίνει κουβέντα για απόκτηση του με την μορφή δανεισμού. Πάντως, στην ΑΕΚ υπάρχει εκτίμηση στα Ελληνόπουλα και ειδικότερα σε αυτά του εξωτερικού. Για αυτό δεν αποκλείεται είτε η περίπτωση του Βασιλειάδη, είτε άλλη να προχωρήσει επί των ημερών του Γιαννίκη στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Ο Βασιλειάδης και πως ανέβηκε τα τελευταία χρόνια

Ο Βασιλειάδης γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1997 και έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της γερμανικής Μπακναγκ, από την οποία πήρε μεταγραφή τον Ιούλιο του 2013, σε ηλικία 16 ετών, στην Ααλεν, στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2018. Τότε έκανε το μεγάλο βήμα και συνέχισε την καριέρα του στην Πάντερμπορν, με την οποία αγωνίστηκε και στην Bundesliga, καταγράφοντας 32 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ τη σεζόν 2019-2020.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε πήρε μεταγραφή στην Αρμίνια Μπίλεφελντ, καταγράφοντας 4 συμμετοχές στην Bundesliga πριν μείνει πίσω λόγω τραυματισμού και κορωνοϊού.

Το συμβόλαιο και ο κορωνοϊός

Εχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την Αρμίνια και φέτος μετρά 4 παιχνίδια και περίπου 200 αγωνιστικά λεπτά. Τον Ιανουάριο του 2021 συμφώνησε με την νυν ομάδα του προερχόμενος από την Πάντερμπορν και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Αυτή την περίοδο δεν αγωνίζεται καθώς έχει νοσήσει από κορωνοϊό, ενώ άργησε να μπει στην ομάδα λόγω προβλημάτων στη φυσική κατάσταση. Έτσι έπαιξε αρχικά τέλη Οκτωβρίου τέσσερα σερί παιχνίδια, με βασική συμμετοχή απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου (ήττα 1-0) για περίπου 80 λεπτά.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X