Δημητρούλιας: «Δεν μας σεβάστηκαν οι διαιτητές»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Καντέτεν
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του αλλά και την αντιμετώπιση που είχαν από την διαιτησία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πεποίθηση του πως η ΑΕΚ θα έπρεπε να έχει πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό από τον σημερινό αγώνα σχολίασε ο Δημήτρης Δημητρούλιας.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» στάθηκε παράλληλα και στην διαιτησία η οποία όπως σχολίασε έκανε πολλά λάθη εις βάρος της ομάδας: «Συγχαρητήρια στην Καντέτεν για την επιτυχία της. Ήταν ένας σπουδαίος αγώνας. Διαθέσαμε πολύ χρόνο στην προετοιμασία της τακτικής για να μην έχουμε τα κενά που είχαμε στο πρώτο ματς. Θα έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία, χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια των αντιπάλων. Δεν είχαμε σεβασμό από το διαιτητικό δίδυμο. Έκαναν πολλά λάθη εις βάρος μας. Είμαι περήφανος για τους παίκτες και την προσπάθεια τους. Είχαμε ομαδικό πνεύμα. Και όσοι έπαιζαν αλλά και όλα τα μέλη της αποστολής. Έμεινα ευχαριστημένος από την ομάδα μου, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε τον ανάλογο σεβασμό από τη διαιτησία».

Όσον αφορά την απόδοση του Κανέγιας τόνισε: «Ήταν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου, τα έκανε όλα, ήταν ευλογία για την ομάδα του και εφιάλτης για εμάς».

Ο προπονητής της Καντέτεν από την άλλη Μαξ Μπονί σχολίασε: «Σκληρό παιχνίδι, κάναμε πολλές αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ προσπάθησε να επιτεθεί, ήταν καλύτερη από το πρώτο ματς. Εμείς προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε μια σκληρή μάχη. Μάλλον ήμασταν λίγο πιο τυχεροί και νικήσαμε. Ευχαριστούμε την ΑΕΚ για τη φιλοξενία»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X