Παπασταμάτης: «Εγινε κλοπή, είχαμε την χειρότερη δυνατή διαιτησία»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Καντέτεν
Photo Credits: INTIME

Έξω φρενών ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ με τα σοβαρά διαιτητικά λάθη που στοίχισαν στην ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχασε σήμερα από την Καντέτεν με 28-31 έχοντας ωστόσο πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Στις τάξεις του «Δικεφάλου» ήταν έξω φρενών με την διαιτησία μετά το τέλος του αγώνα κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του διοικητικού ηγέτη, Σταμάτη Παπασταμάτη ο οποίος έκανε λόγω για κλοπή. Συγκεκριμένα ο ισχυρός άντρας της ομάδας χάντμπολ σχολίασε χαρακτηριστικά: «Η ΑΕΚ έπαιξε απέναντι σε 9 αντιπάλους. Είχαμε τη χειρότερη δυνατή διαιτησία. Έγινε κλοπή από την ΑΕΚ. Μας υποχρέωσαν να χάσουμε το παιχνίδι. Σε όλο το ματς, παίζαμε απέναντι σε 9 και όχι σε 7 παίκτες. Αυτή η διαιτησία εκθέτει το θεσμό».

Όλη στην ομάδα έβραζαν για την αποψινή διαιτησία η οποία πραγματικά έκανε τα πάντα για να «σπρώξει» τους Ελβετούς στη νίκη.  Έδιναν συνεχώς ποινές στους παίκτες της ΑΕΚ, τους επέτρεπαν συνέχεια να κάνουνε επίθεση κοντά στα 50 δευτερόλεπτα για να ξεκουράζεται ο Κανέλιας. Σταματούσαν το ματς κάθε λίγο και λιγάκι για να σκουπιστει το τερέν με αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να βρει ρυθμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X