«Σφαγή» της ΑΕΚ στη Χαλκίδα, αλήτικη διαιτησία την υποχρέωσε σε ήττα (28-31) από την Καντέτεν

«Σφαγή» της ΑΕΚ στη Χαλκίδα, αλήτικη διαιτησία την υποχρέωσε σε ήττα (28-31) από την Καντέτεν
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στη Καντέτεν αλλά γνώρισε την ήττα με 31-28 έχοντας σοβαρά παράπονα και από την διαιτησία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 31-28 γνώρισε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ από την Καντέτεν στη Χαλκίδα για την 6η αγωνιστική του 4ου ομίλου του EHF European League. Η «Ένωση» μπήκε πλέον σε …μπελάδες σε ότι αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση, έχοντας μπροστά της ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα που καλείται να βγάλει εις πέρας για να ελπίζει. Η ομάδα παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στην Ελβετία, ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να καλύψει και τα πολλά διαιτητικά λάθη που της έβαλαν «φρένο» κάθε φορά που έδειχνε να ισοφαρίζει και να αντιδράει στο παιχνίδι. Όλοι στην ΑΕΚ «έβραζαν» για την διαιτησία η οποία έκανε τα πάντα για «σπρώξει» τους Ελβετούς στη νίκη. Συγκινητική η παρουσία του κόσμου που βρέθηκε στο κλειστό της Κανήθου και χειροκρότησε την ομάδα στο τέλος παρά την ήττα.

Καλή άμυνα, χαμένες επιθέσεις

Ισορροπημένο το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά με την ΑΕΚ να έχει υπομονή στο παιχνίδι της και να βρίσκει λύσεις στην επίθεση και την σκληρή άμυνα των φιλοξενούμενων. Η Καντέτεν προηγήθηκε με 2-1 με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει δύο φορές άμεσα με τους Τζηρά και Πλάθα. Το επόμενο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πήγαιναν γκολ-γκολ με την «Ένωση» να παρουσιάζει φανερά βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το ματς της Ελβετίας, ειδικά στην επίθεση. Η Καντέτεν διατηρούσε ένα ελαφρύ προβάδισμα με την ΑΕΚ να απαντάει άμεσα, ισοφαρίζοντας με Αραμπατζή και Πλάθα σε 6-6. Ο Αραμπατζής ήταν αυτός που έδωσε στην ομάδα το προβάδισμα για πρώτη φορά σε 7-6. Με δύο σερί γκολ όμως οι Ελβετοί πέρασαν και πάλι μπροστά με την ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια να απαντάει αυτή την φορά με τον Μυλωνά. Η Καντέτεν κατάφερε να πάρει για πρώτη φορά προβάδισμα τριών τερμάτων (9-12) με τον προπονητή της ΑΕΚ να καλεί τάιμ άουτ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα τους με την ΑΕΚ να μειώνει ξανά στο γκολ με τον Τζηρά σε 15-16 για να πάει τελικά στα αποδυτήρια πίσω με 15-17.

Αντέδρασε αλλά δεν ήταν αρκετό

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ να μειώνει την διαφορά αλλά οι χαμένες επιθέσεις της να δίνουν κατά διαστήματα την ευκαιρία στην Καντέτεν να παίρνει προβάδισμα. Η «Ένωση» μείωσε στο ξεκίνημα σε 16-17 αλλά ακολούθησε ένα πολύ κακό επιθετικό πεντάλεπτο. Παρά τις καλές επεμβάσεις του Μπουκοβίνα οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπόρεσαν να σκοράρουν με την Καντέτεν να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τον αιφνιδιασμό κάνοντας το 16-20. Οι «κιτρινόμαυροι» ψαλίδισαν και πάλι την διαφορά σε 19-21 αλλά τα λάθη στην επίθεση έφεραν ξανά τους Ελβετούς στο +4 (20-24). Ακολούθησε ένα πιο αποτελεσματικό δεκάλεπτο για την ΑΕΚ που με καλή αμυντική λειτουργία μείωσε σε 22-24. Με δύο λάθη σε ένα λεπτό «γκρέμισε» ξανά ότι έχτισε αλλά ο Ουγκάλντε την κράτησε ξανά μέσα στο παιχνίδι μειώνοντας σε 24-26. Η ΑΕΚ αντέδρασε στα τελευταία λεπτά ισοφάρισε σε 27-27 αλλά και πάλι τα δικά της λάθη αλλά και οι αποφάσεις των διαιτητών ευνόησαν τους φιλοξενούμενους που πήραν τελικά τη νίκη με 28-31.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X