Ζήσης για Γέλοβατς: «Είναι απίστευτο να χάνεται ένας νέος άνθρωπος τόσο ξαφνικά»

Ζήσης για Γέλοβατς: «Είναι απίστευτο να χάνεται ένας νέος άνθρωπος τόσο ξαφνικά»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Νίκος Ζήσης για τον Στέφαν Γέλοβατς

Ο Στέφαν Γέλοβατς έφυγε από την ζωή την Κυριακή, με τον Νίκο Ζήση, σε συνέντευξη που παραχώρησε, να μιλάει για τον αθλητή της ΑΕΚ, με τον οποίον συνυπήρξαν στην γερμανική Μπάμπεργκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Ζήσης στο Sport24.gr:

«Είναι πάρα πολύ λυπηρό. Συγκλονιστικό. Είναι μία τραγωδία. Μόνο να πεις ‘κουράγιο και δύναμη’ στους ανθρώπους του, την σύντροφό του, την οικογένειά του μπορείς να πεις. Είναι απίστευτο να χάνεται ένας νέος άνθρωπος τόσο ξαφνικά.

Ημασταν στην ίδια ομάδα έξι μήνες. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Ένα χαμογελαστό παιδί, το οποίο είχε πάντα θετική ενέργεια. Του άρεσε πολύ να κάνει χαβαλέ και πλάκες στα αποδυτήρια. Ήταν πολύ κοινωνικός. Ξέρεις, σε ένα σύνολο με πολλές προσωπικότητες, όπου ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα, τέτοιοι άνθρωποι όπως ο Γέλοβατς ξεχωρίζουν.

Το γεγονός ότι οι Σέρβοι ταιριάζουν σαν κουλτούρα με εμάς τους Έλληνες πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο στο να αγαπηθεί τόσο γρήγορα στην ΑΕΚ. Γενικά, δεν είναι τυχαίο ότι όλοι έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για τον Στέβαν. Εγώ τον έζησα σε ένα άλλο περιβάλλον, μία γερμανική ομάδα με παίκτες από όλο τον κόσμο, αλλά ήταν ίδιος τύπος. Επειδή είχε ταξιδέψει και είχε αγωνιστεί σε πολλές χώρες και ήταν έμπειρος, μπόρεσε ακόμα και σε αυτό το περιβάλλον να είναι ο εαυτός του.

Όταν έμαθα τι συνέβη, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν η ρουτίνα που είχαμε. Είναι η πρώτη ιστορία που μου έρχεται στο μυαλό. Ήταν ένας αυθεντικός σουτέρ, με εξαιρετική επαφή με το καλάθι, ένας γεννημένος σκόρερ. Μου είχε μάθει δύο ασκήσεις, δύο shooting drills τα οποία κάναμε. Ήταν δικές του πατέντες. Κάναμε συγκεκριμένες στατικές ασκήσεις που περιελάμβαναν αρκετά τρίποντα και πολλά συνεχόμενα σουτ. Ήταν η ρουτίνα μας, την οποία κάναμε αν όχι σε κάθε προπόνηση, τότε ανά 2-3 μέρες.

Ήμασταν μαζί μόνο για 5-6 μήνες, ωστόσο ήταν κάτι που στην συνέχεια πήρα σαν στοιχείο και το χρησιμοποιούσα από τότε. Το χρησιμοποίησα τόσο στην Μπανταλόνα όσο και στην ΑΕΚ στην συνέχεια».

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X