ΑΕΚ: Καμία απόφαση για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου

ΑΕΚ: Καμία απόφαση για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου
Photo Credits: INTIME

Δεν έχει υπάρξει κάποια συζήτηση στην ΑΕΚ για μεταγραφές τον Γενάρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το υπάρχον ρόστερ, εκτός εάν βρεθεί κάποιος παίκτης που θα κάνει τη διαφορά, θα συνεχίσει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ, όπως όλα δείχνουν.

Στην Ενωση δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για το πως και εάν θα κινηθούν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ως εκ τούτου δεν υπάρχει καμία λίστα με παίκτες.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει η παραμικρή απόφαση από πλευράς διοίκησης και δεν έχει υπάρξει και η παραμικρή συζήτηση με τον Αργύρη Γιαννίκη για το εάν θα υπάρξει κάποια μεταγραφή τον Γενάρη.

Γενικώς στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο επιθυμούν να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι ως προς τους μεταγραφικούς στόχους, καθώς η ΑΕΚ δεν έχει κάποιο κενό στο ρόστερ που έχει αποφασισθεί ότι πρέπει να καλυφθεί και θα κοιτάξει μόνο εάν μπορεί να υπάρξει κάποια περίπτωση που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά, κάτι που συνήθως δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει τον Γενάρη.

Επιπλέον η Ενωση είναι μια ομάδα που το καλοκαίρι πήρε 14 παίκτες και έχασε τα έσοδα από την είσοδο στην Ευρώπη, αλλά και έχει δύο γήπεδο στο τελικό στάδιο της κατασκευής τους.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο ρόστερ της ΑΕΚ υπάρχουν παίκτες οι οποίοι δεν υπολογίζονται, όπως ο Ινσούα και ο Νταντσένκο, παίκτες από τους οποίους η Ενωση θέλει να απαλλαγεί.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X