Δυάδα Champions League

Δυάδα Champions League
Photo Credits: INTIME

Δύο επιλογές για ποντάρισμα σε αξιόλογες αποδόσεις από το σημερινό πρόγραμμα του Champions League!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φινάλε ομίλων απόψε στο Τσάμπιονς Λιγκ, όχι όμως με τόσο μεγάλο ενδιαφέρον. Πολλά εκείνα που έχουν ήδη κριθεί και στερούν ενδιαφέρον από τη βραδιά. Ακόμη και στο σπουδαίο Ρεάλ-Ιντερ η 1η θέση δεν είναι δα και κάτι το τόσο τρομερό, οι έχουσες εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση ομάδες.

Ετσι μένει ο όμιλος Β’, εκεί που η σίγουρα πρώτη Λίβερπουλ άφησε τις άλλες τρεις να… σκίζονται έως τελευταία στιγμή. Ομιλος για Live, κλασσική περίπτωση αγώνων που μπορούν να βγάλουν στοιχήματα σε over στα τελευταία λεπτά. Τα σενάρια είναι γραμμένα στις αναλύσεις του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχει νόημα να γράφω ξανά υπολογισμούς και μαθηματικές πράξεις. Αλλωστε δεν θα μπλέξω σε κανέναν από τους ομίλους που εμπλέκονται σενάρια.

Η μοναδική μου σκέψη για τα αποψινά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι παρόμοια με εκείνη που είχα ποντάρει στην 5η αγωνιστική. Τότε είχα πάει στη Λίβερπουλ, γράφοντας στο κείμενο για τις διαφορές που έχουμε το 2021 όταν μια ομάδα κάνει αλλαγές, συγκριτικά με το παρελθόν. Ειδικά όταν μιλάμε για μια ομάδα Πρέμιερ Λιγκ, επιπέδου Λίβερπουλ ή Μάντσεστερ Σίτι. Στη δεύτερη στέκομαι σήμερα, με το διπλό της στη Λειψία να έπαιζε στις 2 μονάδες επειδή είναι αδιάφορη και θα κάνει rotation. Σε μια ενδεκάδα βέβαια που δείχνουν σίγουρη, τη δεδομένη στιγμή, Ντε Μπρόινε, Γκρίλις, Μαχρέζ και ίσως ο Σίλβα! Αντιδρά η αγορά τις τελευταίες ώρες, όπως είναι λογικό, με το διπλό από 2.05 να παίζει τώρα κοντά στο 1.85 με max τιμή στο 1.97 της Interwetten, που μοιάζει να… ξεχάστηκε ψηλά.

Σκέφτομαι να τραβήξω το ρίσκο στον τριπλασιασμό που πληρώνει το Over 2,5 για τη Σίτι, που βρίσκω στο 2.35 στο ασιατικό Over 2 της Fonbet. Χωρίς άγχος, με κίνητρο για ορισμένους παγκίτες κόντρα σε μια Λειψία που η χρονιά δεν πάει καλά και η αποχώρηση του προπονητή δεν νομίζω να λύσει ξαφνικά τα θέματά της.

Να σημειώσω πως εξέτασα όλα τα ειδικά στοιχήματα που παρέχει στην Ελλάδα μόνο η Fonbet. Bρείτε στο BetMarket.gr τη νέα στοιχηματική στην Ελλάδα Fonbet Greece, όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και καθημερινά προγνωστικά για όλα τα σπορ.

Εκεί όπου βρίσκω ενδιαφέρον το over 5,5 τελικές στην εστία από πλευράς Μίλαν στο 3.00. Άλλο το Ανφιλντ για τη Λίβερπουλ και άλλο το Μιλάνο. Οι Ιταλοί έχουν το κίνητρο και με τη χαλαρότητα της Λίβερπουλ μπορούν αν βγάλουν φάσεις στην αντίπαλη εστία. Στον διπλασιασμό το over 4,5.

Οι επιλογές του Betmarket.gr

Δυάδα (Fonbet)

7/12 –19:45 Λείψια-Μάντσεστερ Σίτι Οver 2 Μάντσεστερ Σίτι (2.35)

7/12 –22:00 Μίλαν-Λίβερπουλ Μίλαν Over 4,5 τελικές στην εστία (1.99)

Στη δυάδα απόδοσης 4.68 ποντάρισμα 6 μονάδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X