Κονιτοπούλου: «Δεν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν έχω πειστεί - Λάθος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός» (VIDEO)

Κονιτοπούλου: «Δεν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν έχω πειστεί - Λάθος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε συνέντευξη η Νάσια Κονιτοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως δεν έχει εμβολιαστεί, καθώς, όπως τόνισε, δεν έχει πειστεί ακόμα.

«Δεν έχω εμβολιαστεί. Είναι μια απόφαση συνειδητή, την οποία έχω πάρει από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι κυκλοφόρησε το εμβόλιο. Δεν θέλω να το κάνω γιατί δεν έχω πειστεί. Τα εμβόλια πρέπει να δοκιμάζονται αρκετά χρόνια προτού βγουν στο εμπόριο και αυτό είναι κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί», είπε αρχικά η Νάσια Κονιτοπούλου.


Η Νάσια Κονιτοπούλου είπε στη συνέχεια: «Σκέφτομαι επίσης ότι τελικά δεν είναι και τόσο αποτελεσματικό. Δεν βλέπω καμιά ιδιαίτερη πρόοδο. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι λάθος, είναι αντισυνταγματικό, είναι κατά της ελεύθερης βούλησης του ατόμου, δεν συμφωνώ καθόλου».

«Εγώ δεν πρόκειται να πληρώσω τίποτα, θα προσπαθήσω να βρω το δίκιο μου. Έχω τσακωθεί με πολύ καλή μου φίλη για το εμβόλιο. Είναι δικαίωμά μου να μη θέλω να κάνω ένα εμβόλιο. Και να κολλήσω, θα το ξεπεράσω όπως κάθε ίωση που κολλάω κάθε χρόνο», πρόσθεσε επίσης η Νάσια Κονιτοπούλου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X