Με combo που αγγίζει το 5.00

Με combo που αγγίζει το 5.00

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Champions League.

Champions League, Ρεάλ – Ίντερ (22:00): Σπουδαία αναμέτρηση στη Μαδρίτη με τον νικητή να παίρνει και την 1η θέση στον 4ο όμιλο. Αεράτες και οι δύο ομάδες. Η Ρεάλ κάνει παρέλαση στην Ισπανία και η Ίντερ “καθαρίζει” τους πάντες στην προσπάθειά της να πιάσει την κορυφή στη Serie A. Τρομερές επιδόσεις και αξιοζήλευτα σερί τρέχουν οι δύο το τελευταίο διάστημα. Στις 8 σερί νίκες έφτασε η Βασίλισσα, που έχει 9 τρίποντα και μία ισοπαλία σε δέκα ματς. Στις 5 οι κολλητές νίκες των νερατζούρι, που έχουν 8 συνολικά και δύο ισοπαλίες στο ίδιο διάστημα αγώνων.

Champions League, Ρεάλ – Ίντερ (22:00): Ναι, είναι μεγάλη αλήθεια πως όλοι οι άλλοι αυτοκτονούν, ωστόσο, η Ρεάλ ξέρει να κάνει άριστα και τη δική δουλειά. Σε μια αγωνιστική που η Ατλέτικο έβγαλε τα μάτια της με τη Μαγιόρκα (1-2), οι μερέχνες “έσβησαν” το ντέρμπι στην έδρα της Σοσιεδάδ (0-2). Έτσι, θα παίξουν με την Ατλέτικο στο γήπεδό τους την επόμενη αγωνιστική έχοντας 10 βαθμούς διαφορά, ενώ είναι στο +8 από τη δεύτερη Σεβίλλη. Ο Αντσελότι έχει βρει τη φόρμουλα. Μπορεί να τον κατηγορούν για την έλλειψη θεάματος αλλά δεν δείχνει να τον απασχολεί. Χρησιμοποιεί σταθερά έναν μικρό αριθμό ποδοσφαιριστών που πλέον γνωρίζονται όλοι άψογα μεταξύ τους. Στην εξίσωση σιγά σιγά μπαίνει και ο Γιόβιτς, ενώ ακόμη παίκτες όπως ο Μαρτσέλο και ο Ίσκο μένουν στα πιτς. Ενδεχομένως κόντρα στην Ίντερ ο Ιταλός να αποφασίσει να δώσει ανάσες αφού η συνέχεια είναι σκληρή καθώς ακολουθεί το ντέρμπι της Μαδρίτης.

Champions League, Ρεάλ – Ίντερ (22:00): Ασταμάτητη και η Ίντερ! Μετά το 3-2 κόντρα στη Νάπολι έχει γκαζώσει και φουλάρει για το repeat. Στο Ολίμπικο έκανε σόου κόντρα στη Ρόμα 0-3 και έφτασε στο παρά ένα από την κορυφή. Πηγαίνει στη Μαδρίτη σχετικά απαλλαγμένη από πονοκεφάλους που αφορούν τη Serie Α για να παίξει την πρώτη θέση. Ο Ιντζάγκι για ακόμη μία φορά φαίνεται πως θα επιμείνει στην τριάδα στην άμυνα, που έχει βολέψει την ομάδα του και στο ανασταλτικό κομμάτι αλλά και στο build-up. Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο πως θα δούμε δυο-τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Εκτός είναι ο Κορέα, που χτύπησε στο ντέρμπι και δεν θα ρισκαριστεί η συμμετοχή του. Στο πρωτάθλημα ακολουθεί σχετικά βατό πρόγραμμα κόντρα σε Κάλιαρι και Σαλερνιτάνα.

Champions League, Ρεάλ – Ίντερ (22:00): Φοβερό σταύρωμα με τις δύο ομάδες να διανύουν την καλύτερή τους φάση από το ξεκίνημα της χρονιάς. Η Ρεάλ βολεύεται και με ισοπαλία, ενώ στην Ίντερ θέλουν μόνο διπλό. Θεωρώ πως θα δούμε μια πιο χαλαρή προσέγγιση παρότι ο στόχος είναι σημαντικός. Η κούραση θα παίξει τον ρόλο της, όπως και το ότι οι μερένχες έχουν μπροστά τους και ντέρμπι. Στο δεύτερο ημίχρονο ενδεχομένως η κατάσταση να είναι λιγότερο πιεστικοί όπως και τα ρίσκα μεγαλύτερα από τους δύο προπονητές. Πάμε στοίχημα με το Over 1.5 στο Β’ Ημίχρονο στο 1.85 (Novibet).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Champions League, Πόρτο – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00): Σπουδαίο ματς στο “Ντραγκάο”. Κρίνεται το ευρωπαϊκό μέλλον και των δύο. Η Πόρτο έχει 5 βαθμούς, η Ατλέτικο 4 μαζί με τη Μίλαν που παίζει κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά, Λίβερπουλ στο “Σαν Σίρο”.

Champions League, Πόρτο – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00): Ζέσταμα ενόψει τελικού έκανε η Πόρτο κόντρα στην Πορτιμονένσε. Χωρίς δυσκολίες οι δράκοι πέρασαν 3-0 και συνεχίζουν στην κορυφή του πρωταθλήματος μαζί με την Σπόρτινγκ. Όλο το βάρος πέφτει στο ματς με τους ροχιμπλάνκος. Πρώτος στόχος είναι η νίκη για την ομάδα του Κονσεϊσάο, που προφανώς θα έχει και το αυτί της σε όσα συμβαίνουν στην Ιταλία, αλλά δεν θέλει να μπλέξει. Άλλωστε αν φτάσει στο τρίποντο έχει καθαρίσει. Το ζήτημα εντοπίζεται στην άμυνα, αφού Πέπε και Μαρκάνο δεν προλαβαίνουν, με τους Καρντόσο και Εμπεμπά πάντως να καλύπτουν επαρκώς μέχρι στιγμής το κενό. Από εκεί και πέρα αμφίβολος είναι ο δεξιός μπακ Μάριος αλλά και ο Κονσεϊσάο. Ο τεχνικός της Πόρτο δεν θέλει να μπει σε παιχνίδια διαχείρισης. Θα επιχειρήσει να κρατήσει ψηλά τις γραμμές του και να παίξει ως φαβορί. Τουλάχιστον σε επίπεδα ενέργειας και έντασης η ομάδα του τα πηγαίνει άψογα μέχρι στιγμής, ενώ στην έδρα της ισχυροποιείται ακόμη περισσότερο έχοντας οκτώ νίκες σε εννιά ματς από το ξεκίνημα της χρονιάς, όπου μόνο η Λίβερπουλ κατάφερε να περάσει (1-5).

Champions League, Πόρτο – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00): Τρα-γω-δία! Αυτό βίωσε η Ατλέτικο στο τελευταίο της ματς όπου όλα έδειχναν να πηγαίνουν φυσιολογικά. Ζορίστηκε αλλά βρήκε το γκολ, όμως στη συνέχεια λιποθύμησε και η Μαγιόρκα την τάραξε στους κενούς χώρους και έφτασε σε τεράστια ανατροπή με γκολ στο 80’ και στο 91’ μέσα στο “Wanda Metropolitano”΄. Αυτή η εβδομάδα είναι όλη της η χρονιά! Παίζει το μέλλον της στην Ευρώπη ψάχνοντας μόνο διπλό για να συνεχίσει στο Champions League. Παράλληλα την επόμενη Κυριακή παίζει με τη Ρεάλ στο “Μπερναμπέου” το τελευταίο της χαρτί ώστε να διατηρηθεί σε επαφή με την κορυφή από την οποία απέχει 10 βαθμούς! Όλα δύσκολα για τον Σιμεόνε που δείχνει αρκετά μπερδεμένος. Η έλλειψη ισορροπίας μοιάζει με άλυτο πρόβλημα, καθώς είτε δεν επιτρέπει στους ροχιμπλάνκος να δημιουργήσουν, είτε να κρύψουν τα κενά στα μετόπισθεν. Όλη αυτή η κατάσταση οδηγεί τον “Τσόλο” σε ένα διαρκές ξεψάχνισμα σε πρόσωπα, το οποίο επίσης δεν δείχνει ιδιαίτερα αποδοτικό.

Champions League, Πόρτο – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00): Τελικός. Η Πόρτο υπό προϋποθέσεις βολεύεται και με την ισοπαλία, η Ατλέτικο θέλει μόνο νίκη για να επιβιώσει. Το κλίμα είναι διαφορετικό και αυτό πάντα παίζει τον ρόλο του. Οι ροχιμπλάνκος είναι σε μέτρια κατάσταση και αμφιβάλω αν τα ψυχολογικά τρικ του Σιμεόνε είναι αρκετά για να τις αλλάξουν εικόνα. Οι δράκοι κρατούν χαμηλά την μπάλα και θα είναι κλειδί ο τρόπος που θα προσεγγίσουν το ματς μέσα σε ένα γήπεδο που θα βράζει. Σε ένα ματς το οποίο το μεγαλύτερο ζουμί θα είναι στο live αυτό που θα ξεχώριζα πριν είναι η νίκη της Πόρτο λόγω απόδοσης, αφού το 2.80 (Novibet) είναι ικανοποιητικό εξετάζοντας και την κακή κατάσταση των ροχιμπλάνκος. Οι ειδικές περιπτώσεις μπορούν να μας δώσουν πάντως μια καλύτερη σε πρώτη φάση λύση. Περιμένοντας φουλ ένταση και νεύρα, αφού μιλάμε για ματς χωρίς αύριο, οι κάρτες έρχονται σε πρώτο πλάνο. Επιλέγουμε το βατό line στο Over 5.5 στο σωστό 1.98 (Novibet). Αν αυτό το συνδυάσουμε και με το επίσης λογικό line στα Κόρνερ (Over 8.5 ) παίρνουμε το Combo Bet πακέτο στο 4.85 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X