Θα μας τρελάνει όλους ο Βράνιες - Επαιζε 80' με διάσειση και δεν ήθελε να βγει!

Θα μας τρελάνει όλους ο Βράνιες - Επαιζε 80' με διάσειση και δεν ήθελε να βγει!
Photo Credits: INTIME

Συγκλονιστικός ο Ογκνιεν Βράνιες που χτύπησε στο κεφάλι στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και δεν ήθελε να βγει από το ματς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φοβερός και συγκλονιστικός ο Ογκνιεν Βράνιες.

Ο Βόσνιος αμυντικός της ΑΕΚ έδωσε και τη ψυχή του για να φτάσει η Ενωση στη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κι αυτό αποδεικνύεται με όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, μόλις στο 9ο λεπτό ο Βράνιες χτύπησε στο κεφάλι σε μια φάση με τον Βέλεθ και για ελάχιστα λεπτά έπεσε στο έδαφος. Σχεδόν άμεσα ξαναμπήκε στο παιχνίδι και λίγο μετά έκανε διώξιμο με κεφαλιά και έπιασε το κεφάλι του, δείχνοντας ότι πονούσε.

Οπως έγινε γνωστό στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Βράνιες έπαιζε με συμπτώματα διάσεισης και θα κάνει εξετάσεις για να ξεκαθαρίσει η κατάστασή του.

Το προπονητικό και ιατρικό τιμ της ΑΕΚ ήταν σε… αναμμένα κάρβουνα κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά ο Βράνιες δεν σήκωνε κουβέντα και δεν ήθελε να βγει, δείχνοντας ξανά το πάθος και την αγάπη που έχει για την ομάδα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X