Μήτογλου: «Εννοείται πως η ΑΕΚ είναι ακόμα μέσα στη μάχη του πρωταθλήματος»

Μήτογλου: «Εννοείται πως η ΑΕΚ είναι ακόμα μέσα στη μάχη του πρωταθλήματος»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Γεράσιμος Μήτογλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γεράσιμος Μήτογλου μίλησε για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τη μάχη του πρωταθλήματος.

Ο Ελληνας στόπερ ήταν ο παρτενέρ του Ογκνιεν Βράνιες στο κέντρο της άμυνας και κόντρα στον Παναθηναϊκό και μίλησε στο «10» για το τρίποντο στο ντέρμπι και τη συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο 22χρονος παίκτης της Ένωσης στάθηκε στην αμυντική λειτουργεία της ομάδας του Γιαννίκη, αλλά και στις κερδισμένες προσωπικές μονομαχίες.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά πιστεύω κρίθηκε στην αμυντική λειτουργεία της ΑΕΚ. Γενικά κρίθηκε στο πως λειτούργησε όλη η ομάδα, αλλά και στις προσωπικές μονομαχίες του ντέρμπι».

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο λεπτό. Ο Μήτογλου σχολίασε αυτό το γεγονός, ενώ υπογράμμισε και τη συγκέντρωση που έδειξαν οι «κιτρινόμαυροι» στο χθεσινό ματς.

«Είχαμε δουλέψει αρκετά στην προπόνηση και μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό,. Είπαμε με τον κόουτς να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη. Γενικά, από τα λάθη μας μαθαίνουμε και έπαιξε ρόλο η συγκέντρωση που δείξαμε από τα πρώτα λεπτά. Σκοράραμε στα πρώτα λεπτά, που είναι και σημαντικό».

Η Ένωση βρίσκεται στο -6 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, με τον νεαρό στόπερ να τονίζει πως η ΑΕΚ παραμένει στη μάχη του πρωταθλήματος.

«Εννοείται πως η ΑΕΚ είναι ακόμα μέσα στη μάχη του πρωταθλήματος. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας για το πρωτάθλημα».

Τέλος, ο Έλληνας στόπερ αναφέρθηκε στη συνέχεια της ομάδας, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο της ΑΕΚ για τη στήριξη.

«Θα πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και το κυριότερο να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα όπως με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ΑΕΚ για τη στήριξη στο ντέρμπι. Να είναι συνεχώς δίπλα και να στηρίζει την ομάδα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X