Πάσπαλι για Γέλοβατς: «Eίναι καταστροφή...»

Πάσπαλι για Γέλοβατς: «Eίναι καταστροφή...»
Photo Credits: INTIME

Ο Ζάρκο Πασπαλι μιλάει για τον αδόκητο χαμό του Στέφαν Γέλοβατς

Ο Ζάρκο Πασπαλι μιλάει για τον αδόκητο χαμό του Στέφαν Γέλοβατς, σχολιάζει την απώλεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς, αναθεματίζει το πέρασμα χρόνου και έχει μόνο θαυμασμό για τα αδέλφια Αντετοκούνμπο.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ρε φίλε! Όχι ρε γαμώτο, αυτό είναι καταστροφή! Ποιο μπάσκετ και ποια Ελλάδα-Σερβία τώρα, όταν ένας άνθρωπος 32 ετών χάνει την ζωή του τόσο άδικα. Ό,τι και να πω είναι λίγο! Χρειάζεται μεγάλη δύναμη στους γονείς του και την γυναίκα του. Πραγματικά έχω στενοχωρηθεί τόσο πολύ από χθες που αισθάνομαι λες και έχω χάσει έναν δικό μου άνθρωπο. Και να φανταστείς αυτό το παιδί δεν το ήξερα καθόλου! Δεν μπορώ να το πιστέψω!», είπε αρχικά στο gazzetta ο 55χρονος Μαυροβούνιος πρώην διεθνής forward.

«Μιλάω με τους λιγοστούς φίλους μου στην Ελλάδα και έχω μάθει ότι αυτοί οι δύο μήνες ήταν άσχημοι και για το ελληνικό μπάσκετ. Χάθηκαν αξιόλογοι άνθρωποι μαζεμένοι, όπως κι εμείς χάσαμε τον Ίβκοβιτς, που ήταν και δικό σας άνθρωπος. Ήταν μεγάλο το σοκ γιατί εγώ προσωπικά πίστευα ότι ο “Ντούντα” θα ζήσει 300 χρόνια! Αν και είχε θέμα με τα πνευμόνια του και όλη αυτή την περίοδο με τον covid-19, πρόσεχε πάρα πολύ, όποτε τον έβλεπα ήταν κραταιός και γεμάτος ζωή.», σχολίασε ο MVP του Final 4 του Τελ Αβίβ (1994).

Στο τέλος, αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την οικογένεια του. «Να σου πω κάτι… Όποτε μπορώ βλέπω ΝΒΑ και απολαμβάνω τον Γιάννη! Φίλε, αυτό το παιδί είναι super! Όχι μόνο σαν παίκτης, αυτό είναι ξεκάθαρο, αλλά σαν άνθρωπος! Είναι πολύ τυχερό το ΝΒΑ αλλά και η Ελλάδα, που βρήκε τέτοιο πρότυπο στο πρόσωπό του! Τον βλέπω με τα αδέλφια του και τη μάνα του και τους χαίρομαι σαν οικογένεια!», κατέληξε ο Πάσπαλι.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X