Ανεβασμένη για το 2.10

Ανεβασμένη για το 2.10

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ιταλία και Αγγλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ιταλία και Αγγλία.

Serie A, Κάλιαρι – Τορίνο (21:45): Δεν της κάθεται με τίποτα η νίκη. Τουλάχιστον το τελευταίο διάστημα παραμένει αήττητη αλλά χρειάζεται ακόμη πιο δραστικές κινήσεις για να βγει απ’ το αδιέξοδο. Για την Κάλιαρι, που παραμένει εδώ και επτά ματς χωρίς νίκη (0-3-4), το ματς με την Τορίνο είναι τελικός. Ο Ματσάρι στα τελευταία τρία ματς όπου η ομάδα του έχει πάρει τρεις ισοπαλίες βλέπει πως τουλάχιστον πλέον υπάρχει το refuse to lose και η ομάδα του αποκτά χαρακτήρα. Παλεύει, αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς και μια νίκη στη φάση που βρίσκεται θα της άλλαζε τα δεδομένα και στο ψυχολογικό κομμάτι. Το 3-5-2 του έμπειρου τεχνικού δεν θα αλλάξει, ωστόσο, οι πιθανότητες να παίξει πιο ψηλά και να πρεσάρει με τους Μπαλντέ και Ζοάο Πέδρο είναι αυξημένες.

Serie A, Κάλιαρι – Τορίνο (21:45): Μια απ’ τα ίδια για την Τορίνο. Και πάλι σε μια σεζόν που ξεκινάει θετικά και δείχνει πως τουλάχιστον θα παλέψει για υπέρβαση βλέπεις τα όνειρά της να σβήνουν πριν καλά-καλά ξεκινήσουν. Και πώς να μη συμβεί αυτό όταν είναι στο 2-0 εντός έδρας με την Έμπολι κι εν τέλει βλέπει το ματς να λήγει 2-2; Δεν λέμε κάτι! Τουλάχιστον το ποδόσφαιρο που παίζει ο Γιούριτς είναι επιθετικό, με σχετικά καλά διαστήματα και τουλάχιστον βλέπεις με άνεση τα φετινά της ματς. Το ζήτημα είναι πως στη βαθμολογία μένει με τον στόχο της διατήρησης της απόστασης ασφαλείας από την ζώνη της παραμονής καθώς με την αφέλειά της ανασταλτικά το ούτως ή άλλως δύσκολο ευρωπαϊκό εισιτήριο δεν υπάρχει πλέον στο παιχνίδι.

Serie A, Κάλιαρι – Τορίνο (21:45): Το ματς είναι σημαντικό βαθμολογικά. Άσχετα που η Τορίνο νιώθει άνετη ξέρει πως δεν θέλει και πολύ να μπλέξει σε περιπέτειες. Για την Κάλιαρι δεν το συζητάμε είναι τελικός. Το τελευταίο διάστημα η ομάδα έχει σουλουπωθεί και η αλήθεια είναι πως τη γυροφέρνει τη νίκη που τόσο της λείπει. Αν κρατήσει την ένταση και την συγκέντρωση των τελευταίων αγώνων είναι σε θέση να φτάσει στον στόχο της απέναντι σε μια ομάδα η οποία δεν είναι και 100% στην πρίζα. Ο άσσος αξίζει σε τιμές που ξεπερνούν τον τριπλασιαμό (3.20 στη Novibet).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Premier League, Έβερτον – Άρσεναλ (22:00): Δεν κατάφερε να φύγει με βαθμολογικό όφελος από το Μάντσεστερ η Άρσεναλ. Η ομάδα του Αρτέτα ήταν ανταγωνιστική απέναντι στη Γιουνάιτεντ, αλλά εν τέλει δέχτηκε την ανατροπή στην ανατροπή. Ήταν πίσω με 1-0, προηγήθηκε με 2-1, για να ηττηθεί τελικά με 3-2 σε ένα υπέροχο παιχνίδι. Με τον Ομπαμεγιάνγκ να χάνει το… άχαστο για να ισοφαρίσει προς το τέλος της αναμέτρησης.

Ήταν η δεύτερη σερί εκτός έδρας ήττα για την Άρσεναλ, μια ήττα που την έβγαλε εκτός εξάδας. Και θέλει να επανέλθει σε ένα ματς που κλείνει την αυλαία της 15ης αγωνιστικής, απέναντι σε μια ομάδα που… παραπαίει. Η Έβερτον πήρε την τελευταία της νίκη στις 25 Σεπτεμβρίου. Το 2-0 απέναντι στη Νόριτς εντός έδρας. Τι ακολούθησε. Οχτώ αγώνες με έξι ήττες και δύο ισοπαλίες για τα ζαχαρωτά. Μια πορεία που φέρνει την Έβερτον στη 16η θέση, λίγο πάνω από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Premier League, Έβερτον – Άρσεναλ (22:00): Υπάρχει ευκαιρία στο στοίχημα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αρκεί η Άρσεναλ να παρουσιάσει φρεσκάδα και τρεξίματα, μετά από ένα πολύ απαιτητικό ντέρμπι όπως αυτό που έδωσε με τη Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ». Η ομάδα του Αρτέτα είναι σαφώς καλύτερη από την Έβερτον και σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση. Ναι, κάποια στιγμή οι μπλε του Λίβερπουλ θα επιστρέψουν στις νίκες. Αλλά ποτέ μην εμπιστεύεσαι ομάδα μέχρι να βρει τον τρόπο να αντιστρέψει μια εις βάρος της κατάσταση.

Η απόδοση στο “διπλό” της Άρσεναλ είναι πολύ ελκυστική. Πάνω από τον διπλασιασμό οι κανονιέρηδες, σε ένα ματς που πηγαίνουν με στόχο να επιστρέψουν στην εξάδα. Και να πλησιάσουν και πάλι την πρώτη τετράδα, που είναι και ο στόχος που έθεσε ο Αρτέτα από ένα σημείο και μετά στη σεζόν. Όταν πια η ομάδα του… έστρωσε και άρχισε να παίρνει τις νίκες που ήθελε. Θα πάμε στοίχημα με νίκη της Άρσεναλ σε απόδοση 2.10 στο pamestoixima.gr.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X