Στάνκοβιτς: Δεν πήγε σήμερα στα Σπάτα και μπαίνει για επέμβαση αύριο!

Στάνκοβιτς: Δεν πήγε σήμερα στα Σπάτα και μπαίνει για επέμβαση αύριο!
Photo Credits: INTIME

Απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς και ετοιμάζεται για την επέμβαση στο γόνατο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπαίνει στο χειρουργείο ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Ο MVP του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό δεν έδωσε το «παρών» σήμερα στην προπόνηση της Ενωσης στα Σπάτα και αναμένεται αύριο να περάσει τη πόρτα του χειρουργείου για να επιστρέψει από το νέο έτος ξανά στην αγωνιστική δράση.

Ο Αυστριακός γκολκίπερ θα υποβληθεί σε επέμβαση καθαρισμού στο γόνατο την Τρίτη, ενώ σήμερα έκανε τον απαραίτητο προεγχειρητικό έλεγχο.

Ηταν άλλωστε κάτι που ήταν προγραμματισμένο, αφού το είδε δηλώσει ο ίδιος κατά την τελευταία διακοπή λόγω εθνικών ομάδων.

Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο του χρόνου και η επιστροφή του αναμένεται να γίνει στις αρχές του 2022. Η τελική απόφαση για την επέμβαση πάρθηκε σήμερα.

Πιθανότατα ο Στάνκοβιτς θα είναι έτοιμος για το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στις 9 Ιανουαρίου στο ΟΑΚΑ.

Μέχρι τότε στα ματς με Αστέρα Τρίπολης, Ιωνικό και ΟΦΗ θα αγωνιστεί ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ενώ μένει να φανεί τι θα γίνει με την Λαμία εκτός έδρας αρχές του 2022.

Δείτε την χθεσινή εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X