Σαλάχ: «Στο χέρι της Λίβερπουλ η ανανέωση του συμβολαίου μου»

Σαλάχ: Η καριέρα του γίνεται μάθημα στα σχολεία της Αιγύπτου!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι μήνες περνούν αλλά η επέκταση συμβολαίου του Μοχάμεντ Σαλάχ με τη Λίβερπουλ δεν έχει έρθει ακόμη. Ο Αιγύπτιος φορ, που δεσμεύεται ως το καλοκαίρι του 2023, εξέφρασε για πολλοστή φορά την επιθυμία να μείνει και πέταξε το μπαλάκι στην πλευρά της διοίκησης.

«Η απόφαση είναι στα χέρια της διοίκησης και εκείνοι πρέπει να λύσουν το ζήτημα. Δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά θα πρέπει να συμφωνήσουμε για νέο συμβόλαιο. Είναι στο χέρι τους. Η οικονομική αξία του κάθε παίκτη δείχνει πόσο ο σύλλογός σου σε εκτιμά και σε αξιολογεί, αλλά και το ότι είναι να κάνουν το παν για να μείνεις. Όμως η απόφαση δεν εξαρτάται μόνο από οικονομικά ζητήματα», τόνισε ο 29χρονος επιθετικός, που μετρά ήδη 19 γκολ και 9 ασίστ σε 20 εμφανίσεις φέτος με τους Reds.

Ο Σαλάχ θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του, αρκεί να του δοθεί ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια στην Premier League και του Champions League, ζητώντας 500 χιλιάδες λίρες ως εβδομαδιαίες αποδοχές. Η υπόθεση φαίνεται να έχει μπει στην τελική ευθεία, και γι’ αυτό το λόγο ταξίδεψε στην Αγγλία ο μάνατζερ του, Ραμί Αμπάς, ο οποίος συναντήθηκε με τη διοίκηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X