Ο Τζέραρντ υποσχέθηκε να διαχειριστεί την συγκίνησή του στην επιστροφή στο Ανφιλντ

Ο Τζέραρντ υποσχέθηκε να διαχειριστεί την συγκίνησή του στην επιστροφή στο Ανφιλντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στίβεν Τζέραρντ επιστρέφει στο Άνφιλντ ως προπονητής της Άστον Βίλα και υποσχέθηκε ότι θα διαχειριστεί την συγκίνηση του πρώτου του παιχνιδιού ως αντίπαλος των Reds.

Το προσεχές Σάββατο (11/12), οι «χωριάτες» ταξιδεύουν στο Λίβερπουλ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Premier League. Ο θρυλικός Stevie G, θα επιστέψει στο γήπεδο που μεγαλούργησε ως ποδοσφαιριστής για περισσότερο από μία δεκαετία αλλά σε δηλώσεις του εμφανίστηκε σίγουρος ότι η Βίλα θα είναι η μόνη του ανησυχία όταν θα αντιμετωπίσει το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ.

«Θα πάμε στο Άνφιλντ και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε όσο πιο δύσκολο μπορούμε. Παλεύουμε για κάλε διαθέσιμο βαθμό. Όσον αφορά στα συναισθήματα αυτό είναι προσωπικό ζήτημα το οποίο πρέπει να διαχειριστώ. Το παιχνίδια αφορά την ομάδα και το να προετοιμαστούμε καλά για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δεν θα μετατρέψω το παιχνίδι σε προσωπικό θέμα. Αν το κάνουν οι άλλοι, αυτό δεν μπορώ να το ελέγξω, αλλά το θέμα είναι να πάμε εκεί με αυτοπεποίθηση και πίστη», δήλωσε ο Τζέραρντ.

Ο 41χρονος κόουτς έως τώρα στον πάγκο της Βίλα έχει σε τέσσερα παιχνίδια, 3 νίκες και 1 ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι και μετράει αντίστροφα για το δύσκολο – από πολλές απόψεις – παιχνίδι του με τη Λίβερπουλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X